Misco rabattkod

Aktuella Misco rabattkoder och erbjudanden för december 2019

Gå till misco.se

Andra besökare tittade även på

Misco

Med över 40 års erfarenhet och ett sortiment med över 150 000 produkter inom data och hemelektronik är Misco en av Europas största leverantörer av IT-produkter till företag, privatpersoner och offentlig förvaltning.

Som en del av den världsomspännande koncernen Systemax gör de mycket stora inköp, vilket gör det möjligt för dem att erbjuda unika kampanjer med mycket attraktiva priser. Du kan välja om du vill se priserna på deras produkter med eller utan moms.

Hos Rabatt.se hitta du det senaste Misco kampanjkod, Misco Rabattkod, Kampanjer, Rea & fraktfritt erbjudande

Internationell jätteaktör inom IT

Misco är en av branschens största aktörer inom IT-produkter för såväl privatpersoner som företag. Man är en komplett leverantör av datorer, programvaror, nätverk, datatillbehör och förbrukningsartiklar av alla ledande fabrikat. Sedan 1998 är Misco AB ett helägt dotterbolag till Systemax, som är ett globalt distanshandelsföretag i IT-branschen med en koncernomsättning på motsvarande ca 25 miljarder SEK.

Gå in på Misco.se och shoppa datorer, surfplattor, bildskärmar, telefoni m.m. Du hittar hela produktmenyn på vänster sida på hemsidan. Man har verkligen allt inom IT från alla varumärken inom branschen som bland annat Canon, Lenovo, HP, Apple, Dell o.s.v. För dig som gillar att fynda missa inte avdelningen med refurbished produkter och "Fyndlistan". I den senare avdelningen sparar du mycket pengar och får dessutom alltid fri frakt på alla produkter. Det gäller dock att slå till för produkterna går fort i denna avdelning. På hemsidan hittar du också de senaste kampanjerna.

Fri frakt över 2500 kr

Hos Misco betalar du med Visa eller Mastercard eller mot Klarna faktura. Man har Trygg e-handels certifiering och man är Norton Secured. Man skickar med Posten och du har fri frakt på köp över 2500 kr. Behöver du hjälp från kundtjänst kan du chatta direkt eller ringa på telefon: 020 78 78 78. Man har eget nyhetsbrev och går också att följa på Facebook och Twitter.

Så använder du en rabattkod hos Misco

  1. En rabattkod från Misco använder du i kassan.
  2. Leta reda på fältet för rabattkoden. Skriv in din Misco rabattkod och uppdatera.
  3. Kontrollera att du fått din rabatt och gå sen vidare med ditt köp.