Modehus rabattkod

Aktuella Modehus rabattkoder och erbjudanden för januari 2020

Gå till modehus.nu

Andra besökare tittade även på

Modehus

Modehus.nu är din modebutik på nätet som ger dig de senaste modenyheterna varje vecka. Kolla in deras stora urval av klänningar, toppar, byxor, jeans, accessoarer och även maskeradkläder. Mestadels mode för damer men utklädningskläder finns också för herrar och barn. Dessutom en avdelning för smink och hudvård. Allt du behöver i en och samma butik.

Fri Frakt

Beställer du för 499kr eller mer så bjuder Modehus.nu på frakten.

Mångsidig klädbutik med maskerad avdelning

Modehus är en svensk klädbutik på nätet som säljer mode, träningskläder, skor, accessoarer och maskeradkläder för damer. Man har nu även en avdelning för makeup. Modehus har specialiserat sig på prisvärda modekläder av hög kvalité. Man har ett stort urval av damkläder, skor, smycken, örhängen och accessoarer. Handla trendriktiga billiga kläder dygnet runt i deras webbshop.

Gå in på Modehus.nu och kolla vad man har att erbjuda. Hududmenyn hittar du längst upp på hemsidan. Kolla också efter dagens erbjudande bland annonserna på hemsidan. Det finns vägledning för att hitta just din storlek i vår webbutik. För dig som vill fynda kolla alltid utförsäljningsavdelningen först av allt. Man har ett mycket brett utbud på alla sina avdelningar. Du hittar byxor, toppar, jackor, sjalar, smycken, stövletter och mycket mer. I avdelningen för maskeradkostymer har man även kostymer för barn och herrar. Dessutom peruker, teatersmink, färgade linser, masker m.m.

Fri frakt över 499 kr

Betalning hos Modehus sker säkert med Visa eller Mastercard eller mot Klarna faktura. Du får fri frakt på beställningar över 499 kr. Beställer du för mindre än 499 kr är frakten 49 kr.

Man har jättebra kundservice som gärna hjälper till att besvara dina frågor. Skriv till dem på mejl: post@modehus.nu eller ring på telefon nr: 0526 65 90 39 (telefontid mån - tors kl. 10 - 12). Modehus har eget nyhetsbrev för senaste nytt och går också att följa på Facebook. Modehus håller till i Strömstad.