Rabatt.se rekommenderar

Prova BookBeat!

Just nu får du 21 dagar gratis via Rabatt.se

Modekungen rabattkod

Aktuella Modekungen rabattkoder och erbjudanden för april 2019

Gå till modekungen.se

Butiken har inga utgångna erbjudanden.

Andra besökare tittade även på

Modekungen

Modekungen startades 2008 och har sedan dess haft som mål att förse sina kunder med trendiga produkter, schysta villkor och professionell kundtjänst dygnet runt. MODEKUNGEN består av ett snabbväxande team med modeintresserade personer.

Trendig modebutik på nätet

Modekungen är en trendig modebutik på nätet där du hittar mode utöver det vanliga. Sajten startades 2008 med målsättningen att förse sina kunder med trendiga produkter till schysta villkor. Företaget drivs av ett passionerat team med stor erfarenhet inom modebranschen. De driver också Europas största smyckesbutik Lovelybling.

Gå in på Modekungen.se och shoppa bland en massa mode för både damer och herrar. De erbjuder ett brett sortiment produkter som klänningar, toppar, toppar, tuniko, kjolar, accessoarer, skjortor, jeans, jackor och mycket mer. Dessutom har de en REA avdelning, en avdelning för nya produkter och så klart lookbook för din inspiration. Modekungen erbjuder även make-up och smink för damer, kepsar och klockor för herrar och mycket mer. Hos Modekungen hittar du alltid det senaste för de fräschaste stilarna. Totalt har de över 2000 noga utvalda produkter i sitt sortiment. De säljer också de unika märkena MKDN Stockholm och Vintage.

Alltid fri frakt

Betalningen kan göras med med Visa, Visa Electron, Mastercard, American Express, PayPal eller mot faktura i samarbete med Svea Ekonomi. Genom dem kan du också delbetala i upp till 24 månader. Leverans är alltid helt kostnadsfritt och sker dagen efter beställning. Alla produkter skickas från Modekungens huvudkontor i Hong Kong. Du har 60 dagars ångerrätt.

Modekungen har kundtjänst via live chatt eller genom epost. Du kan följa deras nyhetsbrev för senaste nytt och exklusiva erbjudanden. Dessutom går de att följa på ett stort antal sociala medier som Facebook, Instagram och Pinterest.