Naturalbox rabattkod

Aktuella Naturalbox rabattkoder och erbjudanden för januari 2020

Gå till naturalbox.se

Andra besökare tittade även på

Naturalbox

Prenumerera på naturliga smink, hälso- och hudvårdsprodukter med hjälp av Naturalbox.se. Varje månad får du en ny box hemskickad till dig med produkter i full storlek såväl som spännande varuprover. Med Naturalbox upptäcker du många olika naturliga produkter för naturlig hälsa och skönhet.

Nu kan du även mellan den vanliga Naturalboxen, en Mystery box eller en Veganbox med spännande och oväntat innehåll. En prenumeration från Naturalbox.se blir också en härligt present till någon du tycker om. Du kan välja mellan att köpa 12 månader, 6 månader eller enstaka provmånad.

Såvitt framkommer använder sig Naturalbox inte av rabattkoder för närvarande.

Prenumerera på ekologiska och naturliga produkter

Naturalbox är ett svenskt företag som grundades våren 2013. De erbjuder Sveriges första prenumerationstjänsten av naturliga och ekologiska hälsoprodukter. Varje månad får man som kund en box med nya ekologiska hälsoprodukter inom snacks, hälsa och skönhet. Det handlar om såväl produkter i full storlek som prover för inspiration. Du väljer mellan tre olika boxar: naturalboxen, mysteryboxen och veganboxen. Varje månad följer boxen ett ekologiskt tema och alla produkter är omsorgsfullt utvalda för att passa in i det temat. Genom Naturalbox har du möjlighet att leva en mer hälsosam och ekologisk livsstil. Företagets grundare har tidigare jobbat med såväl ekologiska skönhetsprodukter som hälsoprodukter och har en lång erfarenhet av ekoprodukter.

På Naturalbox.se skriver du direkt på nätet lätt upp dig för en prenumeration eller köper en enskild box. Du kan börja med att läsa den information som finns på hemsidan. När du sen känner dig reda för att köpa väljer du vilken box du är intresserad av naturalbox, mysterybox eller veganbox. Du får därefter en rad olika alternativ. Allt från att köpa en enstaka box till att prenumerera i 12 månader. Desto längre prenumeration du köper desto billigare pris per box. Naturalbox.se skeppar nu sina boxar över hela världen via sin internationella nätshop.

Fri frakt

När du väl bestämt dig för vilket typ av köp du vill göra har du möjlighet att betala med keditkorten Visa, Mastercard, Maestro, Diners och American Express. Det finns också möjlighet att betala mot faktura och med Paypal. Det är alltid fri frakt och leveranserna sköts av DHL. Boxarna levereras i mitten på varje månad så beställer du i slutet på en månad får du din box i mitten på nästa månad. Har du frågor så når du Naturalbox på e-post: info@naturalbox.se. Du kan också skicka meddelanden via facebook och följa dem på såväl instagram som twitter.