Outfittery rabattkod

Aktuella Outfittery rabattkoder och erbjudanden för januari 2020

Gå till outfittery.se

Andra besökare tittade även på

Outfittery

Är du modeintresserad och vill bli stylad av en personlig stilkonsulet som handplockar ut passande kläder till dig? Outfittery använder sig av ett frågeformulär med några frågor angående din stil, storlek och prispreferenser. Därefter blir du omhändertagen utav en av deras personliga stilkonsulenter för att hitta den perfekta stilen för just dig.

De säljer kläder som skjortor, t-shirts, tröjor, kostymer, kavajer, jackor, byxor, accessoarer och skor. Outfitters samarbetar med över 100 stycken olika klädesmärken. Bland annat Strellson, Joop, Pierre Cardin, Tommy Hillfiger, Drykorn, Tiger, Otto Kern, Marc O'Polo, Scotch&Soda, Selected, Gant, Ben Sherman och Jack and Jones.

De som gör att Outfittery skiljer sig från resterande av många andra modebutiker på nätet är att de gör det lilla extra för deras kunder.

Det börjar med att man fyller i ett formulär angående vad för storlek man har, generellt gillar för stil och i vilken prisgrupp man är intresserad utav. Sedan kan man välja att boka in ett samtal med en Outfittery stilkonsulent och prata igenom mer exakt vad du är ute efter, eller så går denna bit att hoppa över och man beställer en Outfittery box med det man anmält sig vara intresserad utav.

Därefter sätter Outfittery ihop en stilbox till dig med 2-3 olika outfits i och sänder den hem till din adress. Rådgivningen, leveransen och eventuell retur är helt kostnadsfri då Outfittery anser att det som räknas är att du är nöjd och trivs med din outfit.

När Outfittery boxen anlänt hem till dig så har du 14 dagar på dig att bestämma dig om dina nya outfits känns bra och passar dig. Skulle du vilja ändra något så kan du kontakta din stilkonsulent och skicka tillbaka resterande utan kostnad. Outfittery använder sig av Postnord och tillsammans med din stilbox som levereras hem till dig så skickas det med en returetikett du använder dig av.

Outfittery är certifierad av Trusted Shops för trygg och säker e-handel. Kunder kan även lämna utlåtande på Trustpilot, som är öppet för alla att läsa. Allt för att göra sina kunder så nöjda som möjligt.

Betalningsätten som de använder sig utav är; Mastercard, Visa, American express, Paypal och Banköverföring

Så använder du en rabattkod hos Outfittery

  1. Din Outfittery rabattkod använder du när du kommer till kassan.
  2. Bredvid fältet för att fylla i dina kunduppgifter får du frågan "Har du en kampanjkod?"
  3. Där skriver du in din Outfitters kampanjkod och trycker sedan på aktivera.
  4. Notera att om din Outfittery kampanjkod inte accepteras visas felmeddelande i ett rött fält längre upp på sidan.