Pixizoo rabattkod

Aktuella Pixizoo rabattkoder och erbjudanden för mars 2023

Gå till pixizoo.se

Andra besökare tittade även på

Pixizoo

Pixizoo är en webbshop som helt inriktar sig på barn och leksaker. Företaget startades av de två bröderna Karl Mark och Jesper mark, samt även deras vän Anders Kobberup. Du hittar kända varumärken som bland annat Recaro, Babybjörn, Cybex, BabyDan, Voksi, Leander, Sebra, Lego, Stokke, Trip Trap, Lamaze, Baby Jogger, BRIO och många fler.

Sortiment

Pixizoo erbjuder ett brett sortiment av barnprodukter till låga priser. Du hittar massor av produkter inom kategorierna bilstolar, barnvagnar, sköta & hygien, äta & dricka, tid för lek, textilier, inredning och amning.

Glöm inte bort att spana in deras "erbjudanden" kategori för de absolut bästa kapen!

Välgörenhet

Pixizoo stöttar där det behövs. Grundarna av Pixizoo är själva pappor och hjälper bland annat till att bidra till Tryggfondens familjehus, Danska sjukhusclowner och Familjer med cancersjuka barn i Danmark.

Under 2016 arrangerade de bland annat en auktion där de samlade in 100.00 DKK till familjer med cancersjuka barn i Danmark.

Obegränsad returrätt

Så länge en produkt fortfarande finns i Pixizoos sortiment så låter de dig returnera din vara, oavsett hur lång tid det gått sedan din beställning. Detta gäller produkter som ej är använda och ligger i sin originalförpackning. De erbjuder dessutom självklart 14 dagars öppet köp som alla andra webbshoppar enligt distansköplagen.

Fri frakt

Pixizoo erbjuder fri frakt på din beställning om ordervärdet överstiger 899 kronor. Annars tas det ut en fraktavgift på 49 kronor. Alla deras beställningar skickas med PostNord och du kan alltid spåra ditt paket med ett kollinummer.

Kontakt

Behöver du komma i kontakt med Pixizoo så gör du det enklast genom att ringa dem på telefon: 08-52502423 alternativt skicka ett e-postmeddelande till kundservice@pixizoo.se. Du kan även skriva till dem på Facebook visa messenger.

Rabatt hos Pixizoo

Pixizoo arbetar regelbundet med rabattkoder. Här på rabatt.se så listar vi alla aktuella rabattkoder och kampanjer för Pixizoo. Med en Pixizoo rabattkod så kan du spara ytterligare pengar när du handlar hos dem.

Så använder du en rabattkod hos Pixizoo

  1. Välj först ut vilka barnprodukter du vill köpa hos Pixizoo.
  2. När du shoppat klart så navigerar du dig vidare till kassan.
  3. I kassan på den högra sidan så hittar du ett fält med rubriken "Rabattkod".
  4. Fyll där i din Pixizoo rabattkod och tryck sedan på "Använd kod".
  5. Kontrollera att din rabatt har registrerats och gå sen vidare till betalningen.