Rabatt.se rekommenderar

Prova BookBeat!

Just nu får du 21 dagar gratis via Rabatt.se

Resfeber rabattkod

Aktuella Resfeber rabattkoder och erbjudanden för oktober 2019

Gå till resfeber.se

Butiken har inga utgångna erbjudanden.

Andra besökare tittade även på

Resfeber

Resfeber.se är en komplett resebyrå på nätet.

FLYG – Resfeber.se samarbetar med över 450 flygbolag och kan därför erbjuda sina kunder resor till hela världen till de bästa priserna.

HOTELL – Resfebers hotellpartners: 70 000 hotell runt om i världen.

HYRBIL – Hos Resfeber.se kan du boka hyrbil till marknadens lägsta priser.

EVENEMANG - Resfeber erbjuder ett brett utbud av biljetter.

På Resfeber.se kan du också köpa guideböcker, reseförsäkringar och avbeställningsskydd.

Komplett resebyrå på nätet

Resfeber.se är en resebyrå på nätet. Hos Resfeber hittar du prisvärda och unika erbjudanden på resor till hela världen. De erbjuder produktkategorier som flygbiljetter, paketresor, hyrbilar, hotell, evenemangsbiljetter, guideböcker, reseförsäkringar och avbeställningsskydd. Dessutom finns inspirerande reseinformation, kartor över olika resmål samt aktuella väderuppdateringar, valutainformation m.m. Resfeber är en komplett resebyrå tillgänglig dygnet runt med tillgång till 400 olika flygbolag och ca 70 000 hotell världen över.

Resfebers sajt är välutvecklad och inspirerande och gör det enkelt för dig att boka din resa. Du kan välja om du bara behöver flyg, flyg och hotell, flyg och hyrbil osv. Skriv in önskad destination, när du vill resa och vilka som åker och vips är du på väg. På hemsidan hittar du också sista minuten, andra erbjudanden, diskussionsgrupper och tävlingar. Du har dessutom möjlighet att bli medlem och får då löpande tips på kampanjer och specialpriser. Har du frågor eller behöver hjälp med din bokning har Resfeber också personlig kundtjänst telefon: 0771-57 57 57, måndag till fredag, kl. 9.00 – 17.00.

Resfeber startades 1988 och ägs idag av Resia AB som har drygt 30 procent av den totala resebyråmarknaden i Norden. Resia Travel Group omsätter ca fyra miljarder kronor om året och har drygt 500 medarbetare med huvudkontor i Göteborg. Resfeber är vidare en del av Travelocity-gruppen som är världsledande inom nätresebyråer. Resfeber röstades år 2009 fram till plats 47 på branschtidningen Internetworlds lista över de 100 bästa sajterna. Resfeber har IATA-licens (International Air Transport Association)och har ställt statlig resegaranti hos Kammarkollegiet, vilket skyddar dig mot vissa extra kostnader om du blir strandad på din destination. De har också samarbete med den ideella organisationen ECPAT som jobbar mot barnsexhandel.

Hos Resfeber betalar du med VISA, Mastercard, Eurocard, American Express eller Diners.

Resfeber följer du genom att bli medlem och får då löpande nyhetsbrev, tips och aktuella erbjudanden. Du kan också följa dem på Facebook eller genom att läsa den fantastiskt inspirerande Resfeberbloggen.

Elektronisk leverans

Leverens av dina resehandlingar sker elektroniskt till din e-post senast två arbetsdagar efter beställning. I vissa fall skickas evenemangsbiljetter till konserter matcher etc. med vanlig post och en avgift på 50 kr tillkommer då. Till samma avgift kan du få din färdhandling med posten. Flygbiljetter och evenemangsbiljetter är som regel varken om- eller avbokningsbara. Bokning av hotell och hyrbil kan under vissa omständigheter, mot en avgift, ändras. Så var säker på vart du vill åka eller köp en avbeställningsförsäkring.

Så använder du en rabattkod hos Resfeber

  1. Har du en värdecheck Resfeber så använder du den i steg 3 (Betalning) i kassan.
  2. Där fyller du först i beställare, tillval och resenär, sen som punkt 4 kommer frågan ”Har du en värdecheck?”.
  3. Fyll där i din Resfeber värdecheck och tryck på ”Hämta Kontrollera Saldo”.
  4. Kontrollera att du fått ditt avdrag och gå sedan vidare med bokningen.