Scarosso rabattkod

Aktuella Scarosso rabattkoder och erbjudanden för januari 2020

Gå till scarosso.se

Andra besökare tittade även på

Scarosso

Scarosso.se är webbutiken för alla som uppskattar ett äkta italienskt hantverk – i form av skor.

I sortimentet hittar man både dam och herrskor, men även accessoarer som bälten, paraplyer, skosnören, väskor och mycket annat.

Beställer man skor som finns på lager skickas skorna från Italien inom 5 arbetsdagar och beställer man skor eller accessoarer för över 731 kr bjuder Scarosso.se på frakten.

Hos Scarosso.se kan man välja mellan att betala med kort eller via PayPal.

Hos Scarosso.se är man mån om att föra traditionen om äkta italienskt hantverk vidare. De designar och tillverkar handgjorda skor av högsta kvalitet med en modern design.

Varje par skor produceras i Montegrano, Italien, ett område som är känt för sitt skohantverk och Scarosso arbetar med det bästa materialet som köps in från Italien eller södra Frankrike.

Eftersom Scarosso.se har fokuserat sig på att sälja sina skor direkt till konsumenten har de möjligheten att hålla priserna på sina designerskor lägre än sina konkurrenter då det inte finns några mellanhänder.

Det finns många olika modeller att välja emellan hos Scarosso.se men som kund erbjuds man även möjligheten att själv designa sin dröm-sko – man väljer modell, färg, typ av skinn och vilka detaljer som ska finnas på skon.

Inom kort kommer Scarosso.se även att kunna producera skor som är anpassade för just din fot. Med hjälp av det svenska företaget Volumental’s 3D-teknologi kommer man som kund kunna mäta varje millimeter av sin fot, skicka den informationen till Scarosso.se och få skorna specialanpassade för just sina fötter.