Se och Le rabattkod

Aktuella Se och Le rabattkoder och erbjudanden för december 2019

Gå till seochle.se

Andra besökare tittade även på

Se och Le

Hos Seochle.se köper du läsglasögon på nätet. De har Sveriges bredaste sortiment för både damer och herrar. Tyvärr behöver många över 40 år läsglasögon. Shoppar du hos Se och Le blir de snygga accessoarer istället för tråkiga måsten. Se och Les läsglasögon är billiga, tuffa, snygga och håller bra kvalitet. Oslagbara priser!

Snygga läsglasögon på nätet

Se och Le är en nätbutik som är specialiserade på läsglasögon. Tyvärr är läsglasögon något som vi alla behöver förr eller senare oavsett om vi haft problem med synen tidigare i livet. Se och Le gör det lätt och roligt att hitta just de läsglasögon du behöver och vill ha. Även läsglasögon ska ju vara en snygg accessoar. Hos Se och Le hittar du ett fantstiskt brett sortiment av läsglasögon för både damer och herrar. De har alla slags bågar och linser. Bland bågar hittar du modeller som båglösa, halvgarnityr, metallbågar och plastbågar i många olika färger och former.

Så är din syn inte riktigt vad den varit gå in på Seochles.se och shoppa loss. Direkt på hemsidan hittar du en enkel sökfunktion där du lätt hittar vad du letar efter genom att antingen välja båge, storlek på linsen eller färg på glasögonen. I butiken hittar du också tillbehör som fodral, skötselråd, kundbilder m.m.

Alltid fri frakt

Se och Les betalningar hanteras av Klarna och det går bra att betala mot faktura eller via konto, med kreditkorten Visa och Mastercard och via direktbetalning från din bank. Alla beställningar skickas fraktfritt med Posten. Normal leveranstid anges till mellan 3-5 dagar. Du har sen 20 dagars öppet köp och 1 års garanti mot fabrikationsfel.

Se och Le är ett svenskt familjeägt företag som nu drivs av en f.d. IT-chef som mitt i livet upptäckte att han behövde läsglasögon. Vill du komma i kontakt med dem når du deras kundtjänst på telefon 08-314920, vardagar mellan kl 8-18. Otroligt bra öppettider för ett mindre företag. Du kan dessutom skicka e-post till dem via kontaktformulär eller till adress: order@seochle.se.

Så använder du en rabattkod hos Se och Le

  1. En rabattkod från Se och Le anger du när du kommer till kassan.
  2. I kundvagnen under dina varor ser du rubriken "Har du en present- eller rabattkod?" Följ instruktionerna och ange din Se och Le rabattkod i fältet.
  3. Klicka sedan på knappen "Uppdatera rabattkod". Kontrollera till sist att du fått din rabatt och gå sen vidare med ditt köp.