Secrets rabattkod

Aktuella Secrets rabattkoder och erbjudanden för januari 2020

Gå till secrets.se

Utgångna rabattkoder från Secrets

Andra besökare tittade även på

Secrets

Secrets.se är en svensk fyndbutik för smink och andra skönhetsprodukter. De erbjuder fantastiska priser och du hittar allt från populära till nya och spännande varumärken. Shoppa billigt smink online hos Secrets.se. Med deras breda sortiment erbjuder de produkter som hudkrämer, mascara, ögonskugga, läppstift och mycket mer.

Dessutom bjuder de på nyheter i butiken varje vecka och garanterar snabba leveranser. Du som kund får alltid gratis frakt när du handlar för minst 600 kr.

Fyndbutik för smink och andra skönhetsprodukter

Secrets.se är en Svensk fyndbutik på nätet för smink och skönhetsprodukter. De erbjuder sina kunder ett brett sortiment av kända varumärken och spännande uppstickare till riktigt låga priser. Secrets.se lanserades 2012 och är en del av DSI Group AB som har lager och kontor i Norrköping. All försäljning sker via internetshoppen. Inom företaget har man lång erfarenhet och stor kompetens inom områdena smink och skönhet. Via sina europeiska inköpskanaler kan man erbjuda en mix av välkända varumärken och spännande budgetalternativ. Alla produkter är garanterat äkta och anpassade för den europeiska marknaden. Secrets.se har som målsättning att kunna erbjuda Sveriges lägsta priser.

Gå in på Secrets.se och shoppa i avdelningarna: ansikte, läppar, ögon, sminkborstar, sminkpaletter, naglar och sminktillbehör. Du hittar också en avdelning för varumärken där du återfinner märken som Almea, Astor, Elisabeth Arden, Garnier, Miss Sporty, Revlon, Sally Hansen och många fler. På hemsidan hittar du också de senaste erbjudandena, veckans smink m.m. Secrets.se får in nyheter i butiken varje vecka, garanterar snabba leveranser och håller alltid riktigt låga priser.

Fri frakt hos Secrets.se

Secrets.se är certifierade för e-handel av Rådet för e-handelscertifiering. De erbjuder säkra betalningar med Visa och Mastercard, genom direktbetalning från SEB, Nordea, Handelsbanken och Swedbank och med Klarna faktura eller konto. Betalningarna sköts av Payson. Leveranser sköts av Posten och leveranstiden är normalt 2-3 arbetsdagar inom Sverige. Man får fri frakt på alla beställningar som överstiger 600 kr.

Behöver du hjälp av kundtjänsten hos Secrets.se så hittar du länken till dem allra längst upp på sidan till vänster. När du klickar på "Kontakta oss" tas du till ett kontaktformulär där du kan skriva din fråga. De besvarar vanligtvis ditt mejl inom 48 timmar under vardagar. Vill du hålla koll på senaste nytt från Secrets.se så kan du följa dem på Facebook och Instagram.

Så använder du en rabattkod hos Secrets

  1. Du måste vara registrerad kund hos Secrets för att kunna använda en Secrets rabattkod. Har du inte redan medlem så är det enkelt att bli sig när du går till kassan.
  2. När du kommer till kassan ser du rubriken "Eventuell Rabattkod" nedanför dina varor. Skriv in din rabattkod från Secrets i fältet och klicka sedan på "Lägg till kod".
  3. Kontrollera att din Secrets rabattkod gett dig din rabatt och gå sen vidare med ditt köp.