Shaver rabattkod

Aktuella Shaver rabattkoder och erbjudanden för januari 2020

Gå till shaver.se

Andra besökare tittade även på

Shaver

Shaver är en svensk nätbutik inom rakning som erbjuder rakhyvlar, engångshyvlar, systemhyvlar, säkerhetsrakhyvlar, rakkrämer, rakborstar m.m. Förutom rakprodukter från de de allra största och mest kända märkena försöker man också erbjuda nischade rakprodukter som är svåra att hitta på den svenska marknaden.

Hos Shaver köper du rakprodukter av hög kvalitet till bra priser. De har ett lojalitetsprogram som ger dig upp till 5 % rabatt och får fri frakt på beställningar över 400 kr.

Allt för rakning

Shaver.se är en nätbutik där du köper allt som har med rakning att göra. Shaver är butiken för den civiliserade mannen som vill vårda sitt ansikte vare sig med eller utan hår. Hos Shaver köper du det mesta inom våtrakning. De har olika systemhyvlar, säkerhetshyvlar, shavettes, engångsrakhyvlar, rakkrämer, raktvålar, rakborstar, dubbel- och enkeleggade rakblad, rakblad för systemhyvlar och mycket mer som hjälper dig att få en riktigt nära och skön rakning. Shaver är en svensk butik med lager i Kalmar. Butiken drivs av företaget Pihlfelt & Vänner AB och man strävar ständigt efter att alla kunder ska bli så nöjda som möjligt med sin köpupplevelse hos dem.

På Shavers hemsida hittar du alla produktkategorier i en meny på vänster sida. Där går du direkt in på rakhyvlar, rakblad, rakknivar, rakvård, raktillbehör, rakborstar eller skägg- och mustaschvård. Man har också en särskild avdelning för paket och erbjudanden. Du kan också gå in på en Topplista och se vad andra gillar och köper just nu. Shaver erbjuder produkter från varumärken som Arko Men, Bic, Böker, Derby, Dermalogica, Dovo, Feather och många fler.

Fri frakt över 300 kr

Hos Shaver har du flera olika betalningsalternativ. Du kan betala med kreditkorten Visa eller Mastecard. Betalningarna hanterar säkert av Payson. Det går också bra att betala mot faktura eller delbetala via Swea Webpay. Man kan också ta emot betalningar via PayPal. Alla leveranser sker med Posten och du får fri frakt på köp över 300 kr. Även om du handlar för en mindre summa så har de billig fraktkostnad på endast 19 kr per försändelse. Man har också ett lojalitetsprogram som kan ge dig upp till 5 % rabatt på dina köp.

Shaver kontaktar du genom ett kontaktformulär i webbutiken. Vill du få löpande information och erbjudanden så har de eget nyhetsbrev. Du hittar länken för att prenumerera längst ner i höger hörn. Man har också en egen blogg om rakning och du kan följa dem på både Facebook och twitter.