Rabatt.se rekommenderar

Prova på Readly

Få en månad gratis (värde 99 kr)

Smink.net rabattkod

Aktuella Smink.net rabattkoder och erbjudanden för april 2018

Gå till smink.net

Andra besökare tittade även på

Smink.net

Smink.net är en svensk sminkbutik på nätet. De erbjuder ett brett sortiment av attraktiva smink och skönhetsprodukter från kända och unika varumärken. Många av Smink.nets varumärken säljs oftast enbart i storstäderna. De hjälper på så sätt de personer som bor på de lite mindre orterna att kunna ta del av samma utbud som alla andra. Smink.net fyller också ett behov för kvinnor som inte hinner med att springa på stan och leta bland alla produkter.

Smink.net erbjuder konkurrenskraftiga priser och kunder sparar pengar på varje beställning. Du kan spara upp till 50% rabatt på populära sminkprodukter hos Smink.net!

Prisvärt smink på nätet

Hos Smink.net hittar du alla sorters sminkprodukter du kan tänka dig. Hos dem finns alla de sminkprodukter som du behöver för att klara av din sminkrutin oavsett om du är mest intresserad av foundation eller mascara. De har ett brett utbud som passar varje budget och smak. Alla som jobbar i butiken och med hemsidan är själva mycket entusiastiska användare av smink. De testar dessutom alla produkter själva och skriver egna produktbeskrivningar. De jobbar ständigt med att bredda utbudet och att kunna erbjuda de senaste produkterna. En av de stora fördelarna med Smink.net är de mycket låga prisnivåerna.

I Smink.nets webbutik hittar du populärt smink för alla. Gå in i någon av kategorierna i menyn på vänster sida. Där hittar du länkar till ansiktskräm, bronzer, CC cream, concealer, eyeliner, hårborstar, läppglans, mascara, primer, serum, tandblekning och många andra kategorierna. Menyn är organiserad i alfabetisk ordning. Hos Smink.net hittar du produkter från ett stort antal olika varumärken som Clarins, Eco Tools, Lily Lolo, Max Factor, NYX, Sigma och många andra. Dessutom en fyndhörna fylld med attraktiva erbjudanden.

Fri frakt

När du shoppat färdigt erbjuder Smink.net flera olika betalningsalternativ. Det går bra att betala med kredit- eller betalkorten Visa, Mastercard, Diners eller American Express. Du har också möjlighet att betala direkt från din bank eller mot faktura. Fakturahanteringen sköts Sveawebpay som också ger dig möjlighet att delbetala ditt köp. Du får fri frakt på alla beställningar oavsett ordervärde. Leveranserna sköts av Posten med deras gällande leveranstider. Du har alltid 14 dagars öppet köp.

Hos Smink.net satsar de hårt på riktigt bra kundservice. När du ringer eller mejlar försöker de alltid se till att du får svar samma dag. Du kontakta dem på telefon 090-3493640 (mellan kl. 8-16) eller på e-post info@smink.net. Smink har också ett eget nyhetsbrev som du kan prenumerera på. De har också en egen skönhetsblogg fullspäckad med nyheter och tips. Dessutom kan man följa dem på Facebook.

Så använder du en rabattkod hos Smink.net

  1. Har du en Smink rabattkod så anger du den när du kommer till kassan. Nedanför dina varor ser du rubriken "Presentkort/Rabattkod".
  2. Fyll i din Smink.net rabattkod och klicka sedan på "Uppdatera".
  3. Kontrollera att du fått din rabatt och gå sen vidare med ditt köp.