Sofia Moore rabattkod

Aktuella Sofia Moore rabattkoder och erbjudanden för januari 2020

Gå till sofiamoore.se

Andra besökare tittade även på

Sofia Moore

Sofia Moore är din personliga skräddare online som specialiserar oss på att designa unika bal- och festklänningar som de syr upp efter just dina mått. Vare sig du ska på bröllop, bal, gala eller sittning kan Sofia Moore erbjuda en måttsydd balklänning eller aftonklänning som passar så väl dig som tillfället perfekt.

Fri frakt över hela världen.

Måttbeställda bal- och festklänningar

Genom Sofia Moore har alla möjlighet att få en personlig skräddare. Genom dem beställer du balklänningar och festklänningar som sys upp efter just dina mått. Sofia Moore är ett svenskt företag som specialiserar sig på unika balklänningar. Företaget startades av en ung entreprenör från Handelshögskolan i Stockholm. Man har sitt huvudkontor utanför Stockholm och sysselsätter idag ett 30-tal skräddare och sömmerskor i sin designstudio. Så behöver du balklänning, studentklänning, tärnklänning, bröllopsklänning eller aftonklänning kolla in Sofia Moore.

Köpprocessen i Sofia Moores webbutik är snabb och smidig. Gå direkt in på någon av kollektionerna i menyn längst upp på sidan eller läs instruktionerna om hur man handlar längst ner på sidan först. Har du svårt att bestämma dig kan du alltid beställa hem tygprover helt gratis. Så snart du har valt en av de fina klänningarna, fyllt i dina mått och valt färg så börjar de erfarna skräddarna direkt att tillverka din klänning. Alla klänningar är skapad av svenska designers i de bästa tygerna från Orienten. Med klänningar från Sofia Moore blir din speciella kväll säkert perfekt.

Fri frakt över hela världen

Hos Sofia Moore kan du betala med betal- eller kreditkorten Visa eller Mastercard eller genom Klarna. Klarna erbjuder faktura och kontobetalning som också möjliggör för dig att dela upp din betalning. Sofia Moore använder den teknik som är standard för säkra kortbetalningar på Internet och har börsnoterade DIBS som leverantör. Inga kortuppgifter sparas så du behöver inte vara orolig för att använda ditt kort hos dem. Man har fri frakt på alla balklänningar världen över med UPS eller FedEx. Alla klänningar levereras inom 15 arbetsdagar.

Vill du beställa tygprover eller har frågor om klänningar eller ditt köp så kontaktar du Sofia Moore via ett e-post på adress: customerservice@sofiamoore.com. För löpande kontakt och de senaste modellerna, erbjudanden och nyheter så följ Sofia Moore på Facebook.