Soloptik rabattkod

Aktuella Soloptik rabattkoder och erbjudanden för december 2019

Gå till soloptik.se

Andra besökare tittade även på

Soloptik

Soloptik är en av Sveriges största onlinebutik med solglasögon och klockor för dam och herr i alla åldrar, för vardag, fest och fritidsaktiviteter. Soloptiks priser är upp till 50% billigare än på stan och med märkesaccessoarer av högsta kvalitet från mer än 65 välkända varumärken, däribland: Armani, Carrera, Casio, Diesel, D&G, Gucci, Hugo Boss, Lacoste, Oakley, Roberto Cavalli och Yves Saint Laurent, har Soloptik.se snabbt blivit en stor succé med goda omdömen och nöjda kunder.

Billiga märkes-solglasögon

Soloptik.se erbjuder solglasögon på nätet och har idag ett av Europas störtats utbud online. Det breda sortimentet gör det enkelt för hela familjen att hitta just sina favoriter på ett och samma ställe. Man erbjuder billiga solglasögon från ledande varumärken på marknaden. De har allt från billiga till lite dyrare bågar och alltid något för varje tillfälle. Om ingenting annat anges i produktbeskrivningen medföljer det alltid solglasögonfodral och putsduk så du enkelt kan förvara och hålla linser samt skalmar rena från smuts. Soloptik.se drivs utav ZZ Distribution.

I Soloptiks internetaffär hittar du huvudmenyn längst upp på hemsidan där du kan gå direkt in på kategorier som man, kvinna, varumärken, stilar, glasögon, skidglasögon, klockor och REA. Det finns också en sökfunktion och med andra ord många olika sätt att hitta det par solglasögon som passar just dig. Hos Soloptik hittar du märken som Oakley, Gucci, Marc Jacobs, Tom Ford, Christian Dior,

Police, Calvin Klein, Diesel med flera. Solglasögon från både trendiga varumärken och mer exklusivare modehus. De har solglasögon för såväl vardag och fest som fritidsaktiviteter. Just nu har man närmare 2000 olika modeller på lager. Alla produkter som visas på denna är garanterat original och säljs till priser upp till 70 % billigare än ordinarie butikspriser. På hemsidan hittar du också alltid bästsäljare och de senaste nyheterna i butiken.

När det är dags att betala hos soloptik så använder du kort, Visa eller Mastercard. Betalningen förmedlas av Payone. Du kan också betala mot faktura eller delbetala via SveaWebpay. Nio av tio beställningar skickas samma dag. Total leveranstid inom Sverige anges till mellan två och sju dagar. Du har alltid fjorton dagars öppet köp så att du kan prova dina solglasögon hemma.