Stockaboo logo

Stockaboo rabattkod

Aktuella Stockaboo rabattkoder och erbjudanden för november 2019

Gå till stockaboo.com

Butiken har inga utgångna erbjudanden.

Andra besökare tittade även på

Stockaboo

Stockaboo är en kostnadsfri tjänst för aktie- och finansdiskussioner i realtid. Varje aktie på den svenska marknaden har sitt eget diskussionsrum och det finns även möjlighet att diskutera till exempel index, valutor, råvaror och grundläggande frågor angående finanshandel.

Bakgrund

Vad är Stockaboo och varför har tjänsten startats? Det har länge funnits ett stort tomrum att fylla när det kommer till de möjligheter det finns för att diskutera aktiehandel. I dagsläget sker majoriteten av diskussionerna på statiska forum, där informationen ofta är långsam och svåröverskådlig.

De insåg att det fanns möjligheter för mer effektiva, personliga och roliga aktiediskussioner, om de i stället kunde föra diskussionerna i realtid i chattform! Användarna ser vad som skrivs av andra användare i realtid, tempot blir högre och diskussionerna mer personliga.

Pressmeddelanden och nyheter

Stockaboo har avtal med Finwire, Cision och Nyhetsbyrån Direkt om leverans av pressmeddelanden, nyheter och filmklipp. Så fort någon av dessa leverantörer publicerar material postas det direkt i kanalen till det bolag som berörs på Stockaboo och en notis går ut till de användare som är medlemmar i respektive kanal.

15 frågor med Stockaboo

En tjänst Stockaboo tillhandahåller är något de kallar “15 frågor med Stockaboo”, där de låter deras användare ställa frågor, som Stockaboo sammanställer. En representant från Stockaboo träffar en representant för det bolag som frågorna ställs till och filmar en intervju med denne som sedan publiceras på deras hemsida. De intervjuer som de hittills genomfört kan ses på deras hemsida under intervjuer.