Styleshop rabattkod

Aktuella Styleshop rabattkoder och erbjudanden för januari 2020

Gå till styleshop.se

Utgångna rabattkoder från Styleshop

Andra besökare tittade även på

Styleshop

Styleshop är en modebutik på nätet främst för killar, men man har också ett stortiment för tjejer. Styleshop är en butik för den moderna mannen som sätter och driver trender inom mode. De har alltid ett stort och brett utbud av exklusiva herrkläder i olika prisklasser förfest och vardag som du inte hittar någon annanstans. Så om du tycker att det är viktigt att känna dig välklädd, trendig eller bara snygg i största allmänhet kolla in Styleshop.

Fri frakt över 850 kr och fria returer på alla byten.

Modebutik för män med unikt utbud

Styleshop.se är en modebutik på nätet främst för män. De har bedrivit sin verksamhet sedan 2004 och håller till i Trollhättan. Styleshop.se har under de senaste åren utvecklats från att vara ett litet företag till att nu vara en av de största modeleverantörerna i Sverige inom sin nisch. Hos Styleshop följer man inte trender utan strävar istället efter att driva trenderna genom ett stort utbud av varumärken och modeller som du inte hittar i andra svenska butiker. De har ett brett kontaktnät i modebranschen och kan därför erbjuda sina kunder ett unikt och trendigt modesortiment direkt från Italien, Frankrike och Spanien. Deras sortiment är av hög klass med en exklusiv känsla och presenteras i en spännande och inspirerande shoppingmiljö i webbutiken.

I Styleshops webbutik hittar du alla avdelningar i en meny längst upp på sidan. Gå in i avdelningen för märken, jeans, shorts, byxor, skjortor, pike tröjor, t-shirts, tröjor, jackor, skor, accessoarer eller nyheter. Du hittar också en mindre avdelning för tjejkläder och en Outlet-avdelning. Kolla alltid Outlet först om du är på jakt efter fynd. Hos Styeshop hittar du märken som Zicho, Red Collar Project, Plain Jain, Religion, Rivaldi, Baxmen m.fl. Kolla också in snygga bilder på de senast inkomna varorna längre ner på hemsidan samt lite mer information om butiken.

Hos Styleshop betalar du med kort eller mot faktura. De accepterar betal- och kreditkorten VISA och Mastercard. Fakturabetalning hanteras av Klarna och genom dem kan du också välja att delbetala ditt köp.

Fri frakt över 850 kr och fria returer

Oavsett vad du beställer på Styleshop så står de för fraktkostnaderna, så länge ordervärdet är minst 850 kr. Med andra ord du får fri frakt på köp över 850 kr. Det är även gratis frakt på byten. Leverans sker med DHL hem till dig. Vid leveranser av stora paket som inte går in i postlådan eller leveranser av högt värde sker utlämning dock alltid till DHL's närmsta ombud för uthämtning.

Styleshop kontaktar du via ett kontaktformulär eller på telefon: 0520-16676. Det går också bra att skriva e-post till: info@styleshop.se. De lovar att svara på alla skriftliga förfrågningar inom 24 h. Styleshop.se har ett eget nyhetsbrev där du får förtur till REA och kampanjer. Du kan också följa dem på Facebook.

Så använder du en rabattkod hos Styleshop

  1. En rabattkod från Styelshop använder du när du kommer till kassan. Nedanför varorna i din kundvagn ser du ett fält med rubriken "Rabattkod".
  2. Skriv in din Styleshop rabattkod i det angivna fältet och klicka sedan på "OK".
  3. Kontrollera att din Styleshop rabattkod fungerat och gå sen vidare med ditt köp.