Sum Up logo

Sum Up rabattkod

Aktuella Sum Up rabattkoder och erbjudanden för november 2019

Gå till sumup.se

Butiken har inga utgångna erbjudanden.

Andra besökare tittade även på

Sum Up

Företaget SumUp erbjuder enkla och säkra kortbetalningar med PIN+ kortläsare. Genom deras tjänst kan du erbjuda dina kunder ett enkelt sätt att betala med kredit-och betalkort via din smartphone eller surfplatta på ett enkelt, säkert och ekonomiskt sätt. SumUp är för närvarande det enda företag av sitt slag som erbjuder en mobil lösning för betalning med mPOS Chip & PIN utifrån den senaste betalningsteknologin och mobila applikationer.

Sedan starten i augusti 2012 har SumUp etablerat sig i 15 länder, däribland Storbritannien, Tyskland och Brasilien. Företaget har sitt högkvarter i London

Deras säkra teknologi är certifierat enligt Europay, MasterCard, Visa (EMV) och PCI-DSS, vilket garanterar att betalningar genomförs med branschens högsta säkerhetsstandard.

Rabatt från Sum Up

Här på rabatt.se uppdaterar vi kontinuerligt med nya rabattkoder och kampanjer för Sum Up. En rabattkod hos Sum Up kan exempelvis ge fri frakt, procentuell rabatt eller rabatt på hela köpet.

Missa aldrig ett bra erbjudande!

Kolla alltid hos oss på rabatt.se innan du handlar, så missar du inte de senaste rabattkoderna och kampanjerna som är aktuella för butiken du tänkt beställa från! Varför betala mer än du behöver?

Saknar vi en rabattkod? Tipsa oss på tips@rabatt.se