Tapeter Tyger rabattkod

Aktuella Tapeter Tyger rabattkoder och erbjudanden för januari 2020

Gå till tapeter-tyger.se

Utgångna rabattkoder från Tapeter Tyger

Andra besökare tittade även på

Tapeter Tyger

Hos Tapeter-Tyger hittar du ett stort utbud av tapeter från många olika delar av världen. De har samlat de svenska-, populära- & unika tapettillverkarna i sin nätbutik. Man strävar efter att konstant ha Europas största utbud av tapeter och hålla bra priser. Tapeterna finns bara att köpa på Internet vilket gör att man kan hålla kostnaderna nere.

Hos Tapeter-Tyger drömtapeten till varje hem oavsett vilket mönster, färg eller kombination på tapet som just du är ute efter.

Europas bredaste utbud av tapeter

Hos Tapeter-Tyger.se säljer man ett utbud av tapeter från många delar av världen. Man har samlat det bästa inom tapeter på ett ställe. Man strävar ständigt efter att ha Europas största utbud till bra priser. Eftersom man endast säljer på internet så har man möjlighet att hålla priserna nere. Hos dem hittar du drömtapeten för vilket hem som helst. De har mönster, färger och kombinationer för alla smaker. Dessutom har de en officiell blogg där du får tips om tapeter, nya kollektioner och annan nyttig information. Tapeter och Tyger säljer över hela Sknadinavien samt till Tyskland.

Gå in i webbutiken och klicka på tapeter i menyn längst upp på sidan. Du kan också gå in direkt på ett varumärke i menyn på vänster sida. De har tapeter från tillverkare som Boråstapeter, Caselio, Duro, Eco, Larsen, Ralph Lauren, Romo, Sandberg, Zoffany och många fler. Det finns också favoritlistor och tapetkollektioner eller använd dig av sökfunktionen för att hitta den tapet som passar dig och ditt hem bäst.

När du är redo att betala så väljer du mellan kortbetalning med Visa eller Mastercard eller att betala mot faktura eller delbetalning. Kortbetalningarna sköts av Dibs via säkra betalningskanaler. Faktura och delbetalning sköts av det marknadsledande företaget Klarna. Frakten sköts av DHL och kostar 99 kr per försändelse.

Har du frågor om tapeter eller ditt köp till Tapeter-Tyger så kontaktar du dem via ett kontaktformulär eller skriver e-post till adress: info@tapeter-tyger.se. Föredrar du att prata med någon så går det bra att ringa på telefon: 08-560 20 520. Man har öppet mellan kl. 08:30-16:30. Vill du följa dem så kan du gilla dem på Facebook eller naturligtvis läsa bloggen.