Travelpartner rabattkod

Aktuella Travelpartner rabattkoder och erbjudanden för januari 2020

Gå till travelpartner.se

Andra besökare tittade även på

Travelpartner

TravelPartner grundades 1997 och var Sveriges första internetresebyrå. Alla resekonsulter på TravelPartner har flerårig erfarenhet från internetresebyråer och TravelPartner drivs av en gedigen önskan att sälja resor billigare, enklare och tryggare. Varje år reser över en kvarts miljon människor med TravelPartner!

TravelPartners kunder kan boka sina resor från alla världens hörn, det enda som krävs är en internetuppkoppling och en dator eller telefon, och när du söker din resa via TravelPartner letar de i två av de största bokningsmotorerna istället för bara en för att hitta de billigaste resorna.

Lägsta Prisgaranti

Nu är det omöjligt att betala för mycket för ditt hotell. Skulle TravelPartner mot förmodan inte ha det lägsta priset så får du mellanskillnaden tillbaka.

TravelPartner har sedan starten bokat resor åt över 2 000 000 människor. Hos TravelPartner hittar du billiga flygbiljetter och billiga flygresor, du kan köpa paketresor med flyg och hotell, och boka hyrbil eller sista minutenbiljetter, både inrikes och utrikes.

Svensk resebyrå på nätet

Travelpartner är en resebyrå på nätet som funnits sedan 1997 och är en av pionjärerna inom internetresebyråer. De har som mål att erbjuda sina kunder marknadens lägsta priser. Hos dem bokar du bland 650 flygbolag (även lågprisflygbolag), 240 000 hotell, semesterbostäder i över 90 länder samt hyrbilar i alla storlekar och prisklasser. Travelpartner ingår i Svenska Resegruppen AB som i sin tur ägs av Etraveli AB vilket är Nordens ledande e-handelsbolag inom resor online och med verksamhet i 25 länder i Europa. Hos Travelpartner handlar du tryggt eftersom de är medlemmar i Svenska Resebyråföreningen och har ställt statlig resegaranti hos Kammarkollegiet. All personal är dessutom IATA-certifierade och besitter spetskompetens inom resebranschen.

Gå in på travelpartner.se och leta efter din flygbiljett genom att använda sökformuläret på hemsidan. Fyll i vanlig ordning i önskat avresedatum, antal resenärer och så vidare. Det går också bra att navigera genom menyn längst upp på sidan. Där hittar du kategorierna flyg, hotell, flyg och hotell, hyrbil, hyra hus, charter, destinationer m.fl. Hos Travelpartner hittar du billiga flyg till Thailand, London, USA, Barcelona, Egypten, Malaga och alla andra tänkbara destinationer över hela världen. Kolla också in "Lägsta flygpris" just nu och "Bästa flyg och hotell" längre ner på hemsidan.

Hos Travelpartner betalar du tryggt med en rad olika kreditkort, genom direktbetalning från din bank eller via Klarna. Man accepterar betalkorten Visa, Mastercard, American Express och Eurocard. Direktbetalning från bank fungerar från SEB, Swedbank och Nordea. Den bokningsbekräftelse som Travelpartner skickar via e-post, efter genomförd bokning, är färdhandlingen och tas med under resan. På bekräftelsen finns all viktig information som bokningsreferens, flygnummer och restider.

Har du frågor hittar du många svar i FAQ. Skulle du fortfarande inte känna dig trygg så kan du skriva till kundtjänst via länken "Skriv till kundservice" under respektive kategoris underrubrik. Det går också att ringa till dem på telefonnummer: 0770 - 45 77 51. Man har öppet måndag-fredag kl. 09.00-14.00. Vill du prenumerera på nyhetbrev från Travelpartner så hittar du länken på höger sida långt ner på hemsidan. Som prenumerant får du löpande information om de billigaste flygen och hotellen.