TV Shop rabattkod

Aktuella TV Shop rabattkoder och erbjudanden för januari 2020

Gå till tvshop.com

Andra besökare tittade även på

TV Shop

TV-Shops kärnverksamhet är direktreklam på TV, spots, infomercials, direktreklam på radio, marknadsföring och distribution. Vi har en stor produktmix som sträcker sig från fitness, skönhet och hälsa, till hushållsprodukter och hobbyartiklar.

TV-Shop på nätet

TV-Shop.se är populära kanalen TV-Shops webbutik. TV-Shops kärnverksamhet är direktreklam, marknadsföring och distribution med en stor produktmix. I linje med detta hittar du i webbutiken ett stort utbud av olika produkter med fokus på ditt välmående. TV-shop har en mer än 20 år lång historia och har under den tiden utvecklat ett väl integrerat logistik och lagerhållningssystem som gör dem marknadsledande i Europa inom Tv försäljning. TV-shop erbjuder produkter som du aldrig tidigare sett redan innan de kommer ut i vanliga butiker. Hos Tv-Shop hittar du produktkategorier som: Fitness, Hälsa och Skönhet, Meaningful Beauty, Proactive, Sheer Cover, Wen Haircare, Youthful eEssence och Zumba. Bland produktkategorierna finn dessutom alltid vad som är populärast just nu och aktuella erbjudanden. På hemsidan har du också en lättförståelig guide till hur du shoppar.

TV-Shop är en del av den världsomspännande Guthy-Renker koncernen som etablerades 1988 och idag är ett av världens största direkt respons-tv företag. De är mycket framgångsrika och har haft en årlig tillväxt på 10 procent under de senaste tio åren. Guthy-Renker har fått silversigill, dvs. de bedöms ha god kreditvärdighet från UC. UC är Sveriges ledande affärs- och kreditvärdighetsföretag med Nordea, SEB, Handelsbanken och Swedbank som huvudägare.

TV-Shop satsar på nöjda kunder och infriade förväntningar. De har personlig kundservice, vardagar kl. 08.00+17.00 på telefon: 0200 215 800 eller via e-post: cumstomerservice.se@tvshop.com

Hos TV-Shop betalar du med Visa eller Mastercard eller mot faktura med möjlighet till delbetalning i samarbete med PayPort. Kortbetalningar sker säkert i överensstämmelse med Svensk lagstiftning för online betalningar genom TV-Shops servrar som använder sig av avancerad sk. SLL (Secure Sockets Layer) krypteringsteknologi.

TV-Shop följer du naturligtvis lättast på TV dygnet runt på Digital Channel Sky 643 eller att genom i kassan kryssa i att du vill ha direktinformation från dem via e-mail.

30 dagars ångerrätt

Från TV-shop får du dina varor normalt inom 4-7 dagar. Vi leverensförseningar har du möjlighet att avbeställa. TV-shop har generös ångerrätt på 30 dagar av oanvänd vara i originalförpackning. Hygienartiklar som smink m.fl. omfattas dock inte och returfrakt står du för själv.

Så använder du en rabattkod hos TV Shop

  1. Din TV-Shop rabattkod använder du när du kommer till kassan. 2
  2. Ange din rabattkod Tv-Shop och rabatten dras automatisk av från din beställning.
  3. Kontrollera att allt fungerat och gå sen lugnt vidare med ditt köp.