Rabatt.se rekommenderar

Prova på Readly

Få en månad gratis (värde 99 kr)

Upplevelsepresent rabattkod

Aktuella Upplevelsepresent rabattkoder och erbjudanden för april 2018

Gå till upplevelsepresent.se

Butiken har inga utgångna erbjudanden.

Andra besökare tittade även på

Upplevelsepresent

Upplevelsepresent.se levererar Sveriges bästa upplevelser. De har allt från spännande flygningar med stridsflygplan till champagneprovningar och sköna spa-behandlingar. Actionfyllt eller lugnt och skönt, välj själv.

Upplevelsepresenter passar utmärkt som födelsedagspresenter, julklappar och som annorlunda presenter till pojkvän, flickvän, föräldrar, kunder eller anställda, eller varför inte unna dig själv något härligt?

På beställningssidan på Upplevelesepresent.se hittar du ett fält för kampanjkoder, och om du har en rabattkod ska du ange den där! Här på rabatt.se lägger vi in rabattkoder och kampanjer, och om du skulle ha en som vi inte har kan du som är medlem på rabatt.se tipsa om en kampanjkod eller rabatt under en av flikarna nedan. Vi och alla användare är mycket tacksamma över din hjälp.

Vad innehåller en upplevelsepresent? En upplevelsepresent innehåller ett värdebevis med en unik kod för att kunna boka upplevelsen. Den innehåller också ett snyggt informationsblad som beskriver presenten med text och bild.

Du väljer själv hur du vill att Upplevelsepresent ska paketera din beställning. De erbjuder t.ex. en exklusiv presentbox och eleganta specialkuvert i olika färger. Är du ute i sista minuten kan du välja att skicka presenten direkt till mottagaren. Detta är ju också praktiskt om ni bor långt ifrån varandra. Och det syns inget utanpå som avslöjar vad det är i paketet!