Web10 rabattkod

Aktuella Web10 rabattkoder och erbjudanden för januari 2020

Gå till web10.se

Andra besökare tittade även på

Web10

Web10.se levererar kvalitetshosting på nätet till priser som alla har råd med, och det helt utan att kompromissa med kvaliteten. Web10 har fler än 100 000 webbhotell-kunder i Skandinavien.

Web10 har valt att bara erbjuda ett webbhotell, men ett som i gengäld innehåller en mängd möjligheter för såväl privatpersoner och som krävande företag.

Domäner och webbhosting till konkurrenskraftiga priser

Web10 är ett danskt hostingföretag som startades år 2002. Man har sedan starten upplevt en våldsam växt och har idag mer än 100 000 domäner och webbhotell. Hos Web10 strävar man efter att leverera marknadens bästa lösningar idag och i framtiden till de bästa priserna. Man levererar hosting till privatkunder, föreninger och företag på åtskilliga europeiska marknader. En av de största styrkorna med Web10 är att de har hög service för att bygga långvariga kundrelationer.

Gå in på Web10.se och börja bygga din internetsajt idag. Exempelvis Webbhotell Wordpress gör det lätt för dig att skapa en hemsida utan förkunskaper. Om du inte har någon eller har få erfarenheter med att göra hemsidor, har du kommit rätt när väljer Web10. Man kan också välja Webbhotell Bas eller Webbhotell Företag. Med Bas får du upp till 10 domäner, kontrollpanel, e-post m.m. och allt är på svenska. Välj domän eller webbhotell längst upp på sidan. Det finns nu många nya domäner som skapar nya möjligheter på webben. Web10 erbjuder också SSL-kryptering för ökad säkerhet när du skickar data. Du väljer mellan 12, 24 eller 36 månader för ditt abbonemang.

Väljer du att bli kund hos Web10 så betalar du ditt abonnemang online med bankkort, banköverföring eller bankgiro. Har du frågor rörande registrering, fakturor och fel rörande ditt webbhotell så kontaktar du kundtjänst genom ett kontaktformulär via länken kontakta eller webmail. Man har öppet måndag till torsdag kl. 9-16.30 samt fredagar kl. 9-14.00. Har du frågor om webbdesign eller programmering, använd i dessa fall förekommande IT-Forum istället.