Rabatt.se rekommenderar

Prova på Readly

Få en månad gratis (värde 99 kr)

Xbeauty rabattkod

Aktuella Xbeauty rabattkoder och erbjudanden för maj 2018

Gå till xbeauty.se

Andra besökare tittade även på

Xbeauty

XBeauty är en skönhetsbutik på nätet som särskilt profilerat sig med sina produkter för ögonfransförlängning. Idag har man förutom de ett fantastiskt fint utbud av andra skönhetsprodukter för ögon, ögonbryn och ansikte. Dessutom kosttillskott som Garcia Cambogia m.fl.

Många vill förbättra sina ögonfransar för att få ett mer personligt utseende. Nu kan du få längre och fylligare ögonfransar inom 30 dagar med Xlash! Studier visar att efter tre till fyra veckor ser du en märkbar förbättring av fransarnas kvalitet. Använd Xlash en gång om dagen, sex till åtta veckor, för ett bra och hållbart resultat. Efter det kan du använda Xlash två till tre gånger i veckan för att bibehålla långa och hälsosamma fransar.

Fri frakt över 200 kr.

XLash och andra skönhetsprodukter

XBeauty är en skönhetsbutik på nätet med ett brett sortiment av produkter för både kvinnor och män. Deras mest populära produkt är XLash som blivit en av Sveriges mest omtalade produkter för ögonfransförlängning. Men hos XBeauty nöjer man sig inte med denna framgång utan forstätter att utveckla produkter för att hjälpa dig att ta fram ditt allra snyggaste jag. Företaget har funnits sedan 2010 och utvecklar produkter som lyfter fram den naturliga skönheten hos både män och kvinnor. Idag presenterar man ett 60-tal produkter inom hudvård, kosmetik och skönhetskost.

Gå in på XBeauty.se och shoppa deras egna produkter samt även ett antal andra, noga utvalda, varumärken som Cicamed och NYX. Du hittar huvudmenyn längst upp på sidan. Gå in på avdelningar för XLash, smink, skönhetskost, hudvård, behandlingsområden och paket. Kolla också in aktuella erbjudanden på hemsidan och missa inte listan över de produkter som fått allra bäst betyg från användare. XBeauty är mycket omtyckta av sina kunder kan man se på Truspilot.

Fri frakt över 200 kr

Du kan betala med kreditkort eller med Klarnas fakturatjänst. Man accepterar Visa och Mastercard. För betalning med Klarna så måste du ange ditt personnummer. Dessa personuppgifter kommer inte Xbeauty.se till del utan skickas direkt till Klarna. Alla beställningar som kommer in före kl. 11 skickas samma dag och man använder sig av Posten. Man har fri frakt på alla beställningar över 200 kr. Deras normala leveranstider på mellan 1 till 3 dagar gäller. XBeauty har resultatgaranti och skulle du inte vara nöjd kan du få full återbetalning.

Du kontaktar XLash via ett kontaktformulär eller på e-post: kundtjanst@xbeauty.se. Man svarar inom 24 timmar på vardagar. Vill du hålla koll på nya produkter och senaste nytt från XBeauty så kan du följa dem på Facebook och Instagram. De finns även på Youtube. Du kan även ta del av nyheter genom att klicka på länken längst upp i det högra hörnet.