Zale rabattkod

Aktuella Zale rabattkoder och erbjudanden för januari 2020

Gå till zale.se

Andra besökare tittade även på

Zale

Zale är en e-handelsajt som säljer näst intill precis allt. Hem och design produkter, teknikprodukter, fritid och nöje, hälsa och skönhet och accessoarer. Zale har erfarna och riktiga trendsättare som bevakar hela världens nya trender.

Just därför dyker det upp nya spännande produkter på Zale hemsida dagligen. Zale har även en populär sida på facebook där man kan ta det av flera erbjudanden de har.

Zale har även alltid något bra erbjudande som ligger ute på deras hemsida.

För att kunna handla från Zale så måste en bostadsadress vara fastställd, samt att kunden måste vara minst 18 år gammal.

När du gjort din beställning så skickas en orderbekräftelse till kundens mailadress, därefter så avvaktar de tills din betalning är gjord och sedan skickas dina produkter hem till dig.

Zale använder sig utav Klarna som betalningsmetod, vilket betyder att din betalning går att delas upp. Zale villkor går att läsa på deras hemsida. Du har ångerrätt att skicka tillbaka dina varor/produkter upp till 14 dagar.

Handlar du för över 499kr får du även fri frakt på allt som du beställt. Annars är det varierande kostnader beroende på vad du beställer för något.

Zale leveranstider är en av de saker de är mest omtalade för. 3-10 arbetsdagar tar det från att du gjort din beställning tills du har dina varor/produkter hemma hos dig. Finns de sakerna du beställt inte inne just då, så kan det ta några extra dagar för att få hem din beställning.

Vill man som privatkund komma i kontakt med Zale.se så mailar man support@zale.se och som företagskund så mailar man b2b@zale.se så hjälper de direkt.

Så använder du en rabattkod hos Zale

  1. Din rabattkod hos Zale använder du när du kommer till kassan.
  2. Bredvid fältet för att fylla i dina kunduppgifter får du frågan "Har du en kampanjkod?"
  3. Där skriver du in din Zale kampanjkod och trycker sedan på aktivera.
  4. Notera att om din kampanjkod Zale inte accepteras visas felmeddelande i ett rött fält längre upp på sidan.