Rabatt.se rekommenderar

Prova BookBeat!

Just nu får du 21 dagar gratis via Rabatt.se

Vanliga frågor

Vad är en rabattkod?

En rabattkod är en unik kod som företaget valt att ge ut för att locka dig som kund att handla hos just dem. Att använda sig av rabattkoder när du handlar online är ett utmärkt sätt att spara pengar. Ibland går de under begreppen kupongkod, kampanjkod eller erbjudandekod, men betyder samma sak oavsett namn. I vissa fall ger rabattkoden fri frakt, i andra fall ger rabatten en fast summa rabatt och ibland ger den en procentuell rabatt när du handlar hos ett företag.

Webbutikerna använder rabattkoder och kampanjkoder för att locka till sig nya kunder och för att belöna befintliga kunder. Du använder din rabattkod i kassan innan du betalar för din beställning. Kontrollera alltid att rabatten dragits innan du slutför ditt köp.

Under hur lång tid är en kampanjkod giltig?

De rabattkoder och kampanjkoder som webbutikerna erbjuder är skapade av butikerna själva. Det innebär också att det är de själva som bestämmer giltighetstiden på en kampanjkod eller en rabattkod.

En del erbjudanden är mycket kortvariga och gäller ibland endast just den dagen den skapades. Då gäller det att vara med i svängarna. Andra rabattkoder och kampanjer kan vara aktiva i flera år.

Besök Rabatt.se innan du gör en beställning för att kontrollera om det finns några rabattkoder eller kampanjer för butiken du ska beställa ifrån. Passa även på att prenumerera på vårt nyhetsbrev för att bli tipsad om de bästa kampanjerna och rabattkoderna.

Hur mycket pengar kan jag spara med en rabattkod?

Alla rabattkoder ger någon form av förmån vid ett inköp i webbutiken. Det är upp till webbutikerna att avgöra hur mycket rabatt deras rabattkod ska ge. En del rabattkoder ger fri frakt på din beställning, andra ger en fast procentuell rabatt på ditt köp.

Den vanligaste typen av rabattkod är en procentuell rabatt, oftast 10 procent. Företaget har oftast ett minimumbelopp som du måste handla för, för att kunna utnyttja rabattkoden. Gemensamt för alla erbjudanden är att du sparar pengar och får en lägre kostnad jämfört med om du handlat utan att använda dig av en rabattkod.

Hur använder jag min rabattkod?

Alla butiker fungerar olika, men i nästan alla fall så registrerar du din rabattkod när du kommit till kassan och innan du fyllt i dina betalningsuppgifter. Det är viktigt att du angivit din rabattkod och kontrollerat att rabatten har registrerats innan du betalar.

Var får rabatt.se sina inkomster ifrån?

Rabatt.se är en gratistjänst som bygger på sina medlemmar. Allt som vi erbjuder är kostnadsfritt för dig att använda! Vårt mål är att du ska kunna spara pengar och att det ska löna sig att handla på webben. Samtidigt måste vi finansiera vår verksamhet och vår bevakning av de över 1000 butiker vi har med i vårt stora utbud. Det gör vi genom att vi får en liten provision från utvalda butiker på de försäljningar som vi förmedlar. Det är samma system som till exempel Pricerunner och Prisjakt använder sig av.

Provisionssystemet är ingenting som berör dig eller priserna på produkterna du vill köpa. Dessutom slipper vår hemsida vara fylld av blinkande och hoppande reklam som bara stör dig som användare i sökandet efter dagens bästa rabattkod! Bra va?

Vilka ligger bakom Rabatt.se?

Rabatt.se drivs idag av företaget Cupos AB.