discovery+ rabattkod

Aktuella discovery+ rabattkoder och erbjudanden för februari 2024

Erbjudande

14 dagar gratis abonnemang

Registrera dig på discovery+ och få de 2 första veckorna gratis!

Erbjudande

Aktuella erbjudanden hos discovery+

Erbjudande

Titta på dina favoritprogram när du vill!

Vanliga frågor

Vad innebär discovery+'s användarvillkor?

Discovery+ är en streamingtjänst som erbjuder ett brett utbud av program från populära kanaler som Kanal5 och Discovery Channel. Genom att använda tjänsten godkänner du deras användarvillkor, som inkluderar att du är över 18 år och att du förstår villkoren för tjänstens användning.

Hur fungerar discovery+'s abonnemang?

Discovery+ erbjuder olika abonnemangsplaner, som ger dig tillgång till olika innehåll och kanaler. Du kan välja mellan olika paket beroende på dina intressen, såsom sport, underhållning och dokumentärer. Varje paket har sitt pris och villkor.

Vad gäller för betalning och förnyelse av abonnemang?

När du tecknar ett abonnemang hos discovery+ sker betalningen via den valda betalningsmetoden. De flesta abonnemang förnyas automatiskt, så det är viktigt att du är medveten om detta och avbryter abonnemanget om du inte längre vill ha tjänsten.

Vilka enhetsbegränsningar och kompatibilitetskrav finns?

För att njuta av discovery+ behöver du en kompatibel enhet och internetanslutning. Tjänsten kan ha begränsningar för hur många enheter som kan använda tjänsten samtidigt, och det kan finnas specifika krav för operativsystem och enhetstyper.

Hur hanterar jag mitt abonnemang eller kontaktar kundtjänst?

Du kan hantera ditt abonnemang och få hjälp med frågor genom att besöka discovery+'s hjälpcenter eller kontakta deras kundtjänst. Här kan du ändra dina uppgifter, lösa problem eller få information om olika aspekter av tjänsten.

Utbud

På discovery+ kan du enkelt streama dina favoritprogram från olika kanaler. Kanaler du kan streama från är Kanal5, Kanal9, Kanal11, Investigation Discovery, TLC, Travel Channel, Food Network, Discovery Channel, Animal Planet samt Eurosport.

Du kan välja om du vill använda discovery+ gratis eller skaffa ett abonnemang. När du har ett abonnemang kan du titta på alla deras kanaler utan reklam och även se serier som är exklusiva just för discovery+.

Olika typer av abonnemang

  • Underhållning - Detta är det billigaste abonnemanget som kostar 79 kronor i månaden. Här slipper du reklam och bindningstid. Med detta abonnemanget får du tillgång till underhållning och dokumentärer före alla andra.

  • Live - Detta är det näst billigaste abonnemanget och det kostar 129 kronor i månaden. Förutom det som ingår i abonnemanget Underhållning ingår här även att du kan se nio kanaler live, bland annat Kanal5, Kanal9, Kanal11 och Eurosport.

  • Total - Detta är det dyraste abonnemanget som kostar dig 349 kronor i månaden. Förutom det som ingår i de ovanstående abonnemangen kan du med detta se Allsvenskan och Superettan och se försäsongen inför avspark.

Betalning

För att ha ett discovery+ konto måste du ha fyllt 18 år. För att betala för ditt abonnemang på discovery+ måste du betala med ditt kontokort.

Så här använder du din discovery+ rabattkod

  1. Välj abonnemang: Börja med att utforska och välja det abonnemang som passar dig bäst hos discovery+.
  2. Starta registreringen: Klicka på alternativet för att börja din registrering på discovery+.
  3. Ange dina uppgifter: Fyll i de begärda uppgifterna noggrant och fortsätt sedan till nästa steg.
  4. Använd rabattkod: Vid betalning, skriv in din discovery+ rabattkod i det angivna fältet för att aktivera rabatten.
  5. Avsluta processen: Efter att ha kontrollerat att rabatten är korrekt avdragen, slutför din registrering och börja njut av ditt nya abonnemang.