Om oss

800+
Butiker

Hos Rabatt.se hittar du just nu rabattkoder och kampanjer till över 800 butiker!

6500+
Rabattkoder

Vi erbjuder över 6500+ rabattkoder, varav många exklusiva du inte kan hitta någon annan stans.

15 år
Sedan 2009

Rabatt.se är en riktig veteran inom rabattkoder och funnits med ända sedan 2009!

4+ miljoner
Sparade kronor

Varje år hjälper vi våra besökare att spara över 4 miljoner kronor!

På Rabatt.se är vårt huvudmål att hjälpa våra besökare att spara pengar. Vi strävar efter att säkerställa att du alltid gör dina köp till det lägsta möjliga priset, utan att kompromissa med kvalitet eller upplevelse. Vår webbplats är noga utformad för att ge dig de bästa rabatterna!

Varför välja Rabatt.se?

  • Du hittar unika erbjudanden hos oss som inte finns någon annanstans.
  • Med över ett decennium i branschen har vi en djup förståelse för våra kunders behov.
  • Vår tjänst är helt gratis att använda. Det enda du behöver göra är att komma ihåg att besöka oss och välja den bäst besparande rabattkoden innan du slutför ditt köp.

Vår resa från start till marknadsledare

Rabatt.se grundades med en vision om att revolutionera den svenska e-handeln. Vi hjälper våra besökare att spara pengar och som också ofta leder till extra spontanköp för butikerna.

Med hjälp av rabattkoder kan butikerna vi samarbetar med erbjuda marknadens bästa slutpris utan att behöva bekämpa priskrig bland konkurrenterna.

Vår resa har varit spännande, och vi har utvecklats från en liten startup till en ledande aktör inom rabatt- och kupongmarknaden.

Vi strävar efter att ständigt förnya och förbättra våra tjänster, och att ge våra användare den bästa möjliga upplevelsen.

Hur tjänar vi pengar?

Rabatt.se erbjuder en kostnadsfri tjänst där användare kan hitta de bästa rabattkoderna och kampanjerna för en mängd olika butiker och tjänster. Men hur genererar vi intäkter om tjänsten är gratis för användaren? Svaret ligger i vårt samarbete med företagen bakom erbjudandena vi publicerar. För varje köp som genomförs via en rabattkod eller kampanj från vår webbplats, erhåller vi en provision. Dessa provisioner kommer från de företag vi har partnerskap med, och transaktionerna spåras genom affiliatenätverk som säkerställer att allt går rätt till.

Vårt team arbetar hårt för att förhandla fram de mest attraktiva erbjudandena direkt med återförsäljare och varumärken, vilket inte bara inkluderar att säkra rabattkoder utan också exklusiva kampanjer som endast är tillgängliga för Rabatt.se:s användare. Detta arbete innebär en noggrann urvalsprocess för att säkerställa att vi endast presenterar erbjudanden som erbjuder verkligt värde.

Utöver provisioner baserade på försäljning, erhåller vi ibland fasta avgifter för annonsering på vår webbplats. Dessa avtal är dock endast med företag som vi är övertygade kan erbjuda våra användare betydande besparingar. Trots potentialen för inkomst, är vår högsta prioritet alltid användarens fördel. Det innebär att vi ibland väljer att presentera speciella kampanjer som inte genererar någon direkt inkomst för oss, allt för att säkerställa att våra besökare inte missar fantastiska möjligheter till besparingar.

Företagsinformation

Webbplatsen rabatt.se ägs och drivs av aktiebolaget Admazing AB.

Admazing AB
Org.nr: 559171-7441
Lerduvevägen 10
436 51 Hovås

Vårt team

Möt personerna bakom Rabatt.se! Experterna som håller Rabatt.se i toppklass.

Martin

Daniel Johnsson

Styrelseordförande

Bidrar med strategisk insikt och vägledning, och ett ovärderligt kontaktnät.

Martin

David Holmer

Utvecklare

Sköter det tekniska och är ansvarig för att utveckla och förbättra Rabatt.se!

Martin

Martin Heneby

Content Manager

Ser till att vi alltid erbjuder de bästa rabattkoderna på marknaden!

Martin

Johanna Mendez

Marknadsföring & Support

Sprider ordet om Rabatt.se och hjälper dig mer än gärna vid eventuella frågor.

Välkända butiker

Här på Rabatt.se hittar du rabattkoder till alla de populäraste butikerna på nätet. Söker du efter de senaste trenderna inom mode, vill boka en drömresa till Alperna, eller kanske förnya hemmet med nya inredningsdetaljer?

Använd en rabattkod från oss för att spara pengar på varje köp. Vi gör det enklare för dig att få mer för mindre, oavsett vad du är ute efter. Ta del av våra exklusiva erbjudanden och gör din shoppingupplevelse både billigare och bättre!

Cdon Apotea Amazon
Zalando Foodora Nike
Ellos Adlibris Booking.com

Våra spartips!

Håll utkik efter student- och seniorrabatter

Många butiker erbjuder särskilda rabatter för studenter och seniorer. Se till att dra nytta av dessa erbjudanden genom att alltid kontrollera om butiken har en sådan rabatt innan du genomför ditt köp.

Läs igenom villkoren för dina rabattkoder

Det är viktigt att förstå villkoren för varje rabattkod. Vissa rabattkoder kan endast gälla för produkter till fullpris medan andra också kan användas på redan nedsatta varor.

Undersök butikernas FAQ för fraktinformation

Många butiker erbjuder fri frakt vid en viss köpesumma. Genom att läsa igenom butikernas FAQ-sektioner kan du hitta information om fri frakt och hur du uppnår den.

Maximera dina besparingar genom att kombinera rabattkoder

Vissa butiker tillåter att du kombinerar rabattkoder. Detta kan ge dig möjlighet att spara ännu mer, särskilt om du kan kombinera en procentuell rabatt med en rabattkod för fri frakt.

Läs butikernas rabattpolicy

Vissa butiker erbjuder prisgaranti, möjlighet att matcha konkurrenters priser eller speciella rabatter vid stora inköp. Att känna till dessa policyer kan hjälpa dig att spara mer.

Anmäl dig till nyhetsbrev och medlemsklubbar för exklusiva erbjudanden

Genom att prenumerera på butikers nyhetsbrev eller bli medlem i deras lojalitetsprogram kan du få tillgång till exklusiva rabatter och förhandsinformation om kommande reor och kampanjer.

Att ge våra kunder tillgång till exklusiva erbjudanden utgör kärnan i vår verksamhet och är en passion som delas av hela teamet på Rabatt.se!

Martin

Martin Heneby

Content Manager