One.com rabattkod

Aktuella One.com rabattkoder och erbjudanden för oktober 2023

Rabattkod

Få One.com starterpaket helt gratis i 1 år

50% rabatt
Erbjudande

Få 50% rabatt på webbhotell

Just nu får du hela 50% rabatt på webbhotell hos One.com!

50% rabatt
Erbjudande

50% rabatt på e-post med din egna domän

Professionella e-postadresser som passar din domän!

Erbjudande

Prova Office 365 gratis

Erbjudande

Hitta det perfekta domännamnet

Erbjudande

Skapa din egna webbshop hos One.com

Erbjudande

750 kr Google Ads kupong på köpet

Få en 750 kr Google Ads kupong när du beställer hos one.com!

Utgångna rabattkoder från One.com

60% rabatt
Rabattkod

60% rabatt på din beställning

Erbjudande

1 års gratis webbhotell och domän

Följ länken för att automatiskt registrera ditt erbjudande.

25% rabatt
Rabattkod

25% rabatt på din beställning

Få 25% rabatt på din beställning när du använder rabattkoden i kassan!

Erbjudande

Just nu: Halva priset på .SE-domäner

Just nu erbjuder One.com dig 50% rabatt när du registerar en ny .SE-domän!

När One.com lanserades kring 2002 så var det inte särskilt många som kunde gissa av internet skulle bli en så enorm del av i stort sett alla personers vardag. Och när danska företaget B-one valde att storsatsa på webbhosting så var det många som trodde att det hela inte skulle resultera i särskilt mycket. Nu, lite mindre än tjugo år senare, så har företaget vuxit till att bli ett av de största webbhostingföretagen i världen och har närmare två miljoner kunder hela hundrafyrtionio länder.

Detta gör One.com till en av världens främsta och mest populära hostingtjänster. Med ett brett utbud av förmånliga webbtjänster har de fått ett starkt fäste på ett stort antal marknader. De har år efter år fått ett flertal utmärkningar till följd av pålitliga och prismässigt förmånliga tjänster.

Många gånger har de figurerat i populära publikationer och på jämförelsesajter likt PC Magazine, Internetworld och Netzsieger där de ständigt fått höga betyg. Det som i stor utsträckning verkar locka folk till One.com är dels det stora antalet kampanjer och rabattkoder som de erbjuder, men även då deras erbjudanden är så pass förmånliga att de blivit ett givet val för alla som behöver billig men samtidigt tillförlitligt webbhosting.

Bakgrund och historik

Historien bakom One.com sträcker sig tillbaka till slutet av 1990-talets gynnande internetrevolution och nordiska influenser. Den danske entreprenören såg stora möjligheten att genom tidig etablering skapa ett starkt fäste inom den framväxande branschen gällande online hosting. Efter några års utveckling och marknadsundersökningar så grundades B-one och lanserade därefter One.com. Ursprungligen så låg fokus nästan uteslutande på danska kunder, men det blev snabbt uppenbart att denna internationella marknad skapade otroliga förutsättningar för expansion.

Efter några av inledande marknadsorientering valde de att utöka sin verksamhet bortom landets egna gränser, och blev snabbt ett populärt val för kunder inom norden. Mycket hade förmodligen att göra med att de tillämpande typisk skandinavisk konsumenträtt där kunder hade både förmånlig ångerrätt som tydliga och rättvisa villkor för tjänsterna. På många sätt var detta företagets resa mot vad som numera måste beskrivas som europeisk dominans inom hostingverksamhet.

Ett tydligt tecken på One.coms gedigna fäste inom hosting dök upp i slutet av 2018 då företaget köpte av den brittiska riskkapitalistbolaget Cinven. Då kostnaderna inte har offentliggjorts så är det ingen som egentligen vet hur mycket One.com ansågs vara värderat, men man kan helt klart dra slutsatsen att det handlade om väldigt betydande belopp. Därmed är One.com numera en del av Cinvens ständigt växande portfölj av innovativa bolag. Och detta har inneburit att One.com numera har de finansiella musklerna som krävs för att både växa och konkurrera med andra bolag.

Men hur kommer det sig att folk fortsätter att välja One.com när det kommer till hosting? Även om det så klart i viss utsträckning måste förklaras med att företaget faktiskt var ett av de första som valde att storsatsa på hosting så måste det ligga andra faktorer bakom. Att de har tillgängliga och innovativa tjänster, med stor fokus på användarvänlighet och valmöjligheter måste så klart även anses vara bidragande faktorer. Men låt oss ta en närmare titt på vad One.com är och vilka tjänster de egentligen erbjuder.

Vad är One.com och vilka tjänster erbjuder de?

One.com är ett av Europas ledande företag inom webbhosting. Med flera miljoner kunder har de gång på gång visat sig vara ett bra val för alla som behöver prisvärd hosting. Men utöver grundläggande hosting erbjuder de även fullskaliga lösningar för webbutiker, domäner, e-post och enkla tjänster för att skapa egna hemsidor. På så sätt så är de ett givet val för såväl privatpersoner som de som behöver en tillförlitlig tjänst för sin välbesökta sajt.

One.com – Bra val som webbhotell

Ett snabbt besök på deras webbplats gör det väldigt tydligt vad det hela handlar om. One.com är ett företag som specialiserar på internetbaserade tjänster avseende webbhotell, e-post och online handel. Som potentiell kund har man att välja mellan ett flertal paketlösningar beroende på vad man egentligen behöver. Då alla tjänster bygger på idén att kunder betalar en månadsavgift så beror kostnaden i stor utsträckning på vilka tjänster man är i behov av.

Oavsett om man behöver en enklare webbplats, ett generellt webbhotell, e-post, WordPress, en webbutik, domäner eller Office 365-tjänster så är One.com ett givet val. De har säkerställt så att man utan problem kan anpassa valet av tjänst utifrån faktiska behov.

Detta innebär att man inte behöver betala för mer än vad man faktiskt använder. Men det garanterar även stor valfrihet. Och då de erbjuder pengarna tillbaka inom 15 dagar så kan man helt utan problem testa tjänsten för att säkerställa att den faktiskt lever upp till ens egna och personliga förväntningar. Men vilka tjänster erbjuder de? Och vad är det som skiljer dem åt? Låt oss ta en närmare titt på de individuella tjänsterna hos One.com. Vi kan redan nu konstatera att det finns skäl till varför One.com är ett av de allra mest populära valen hos folk som behöver förmånliga och prisvärda hostingtjänster.

Egen webbplats utan problem

För dig som vill ha en webbplats utan att behöva tänka på HTML, CSS, WordPress, JavaScript eller alla de saker som ofta nämns som nödvändiga så erbjuder One.com en både specialanpassad och smidig lösning för alla som helt enkelt bara vill ha en sajt. Deras Website Builder är ett gränssnitt där vem som helst utan problem kan skapa en modern webbplats med hjälp av ett dra- och släpp gränssnitt. På samma sätt som modern bildredigering fokuserar på enkelhet så har One.com valt att erbjuda en tjänst där man på motsvarande sätt ritar sin sajt. Detta är en favorit bland personer som vill ha en webbplats med alla moderna egenskaper, men som inte vill krångla och sätta sig in i alla de tekniska aspekt kring en webbplats.

Webbhosting

Om du utifrån egna förmågor klarar av att skapa en sajt så har One.com en väldigt smidig hostingtjänst där man som användare bara laddar upp sin sajt och låter den tillhandahållas via One.coms snabba och servrar. Detta är ett givet val för tekniska personer. Då One.com stödjer samtliga relevanta skriptspråk, däribland både PHP och ASP, samt ger tillgång till all den moderna mjukvara som en sajt kan tänkas behöva så är de ett givet val för alla som har en färdig sajt men behöver webbhosting.

Om du har den tekniska kompetens som krävs för att hantera din egen webbplats utan särskilda gränssnitt så finns det mycket pengar att spara via barskrapat webbhosting. Detta gäller inte bara dig som väljer att dra nytta av befintliga erbjudanden och kampanjer, utan även för dig som via ett standardpaket från One.com väljer enkel och smidig hosting.

E-post

För dig som behöver snabb, pålitlig och effektiv e-post för din egen domän så erbjuder One.com en särskild paketlösning där man har möjligheten att sammanlänka deras e-postservrar med sin egen domän. I detta ingår även ett webbaserat gränssnitt där man kan administrera sin e-post, samt möjligheten att ansluta via POP3, IMAP och alla andra relevanta gränssnitt för e-posthantering. Detta är ett givet val för dig som prioriterar effektiv e-posthantering.

Utöver skydd mot spam och virus så ingår även en backuptjänst där man som kund har möjligheten att lagra upp till 50 GB. Detta gör att de definitivt är ett bra och relevant alternativ till många av de andra e-posttjänsterna som numera är vanligt förekommande. Oavsett om föredrar att hantera din e-post direkt via webben eller via särskilda program så kan du vara säker på att One.com täcker dina behov.

WordPress

Alla som har övervägt att lansera en sajt har nog vid det här laget kommit kontakt med WordPress. Detta system har på många sätt blivit något utav en de facto standard för moderna webbplatser. Detta beror i stor utsträckning på att WordPress tack vare ett stort antal plugins erbjuder ett sorts heltäckande gränssnitt för alla tänkbara behov.

Oavsett om man vill ha en blogg, forum, webbshop, nyhetssajt eller något helt annat så kan man vara säker på att WordPress är ett givet val. Som en av de allra mest populära lösningarna för moderna hemsidor så kan WordPress verkligen förenkla för dig.

One.com Wordpress

Webbshop

För dig som vill lansera en egen webbshop för att sälja varor eller tjänster så erbjuder One.com ett särskilt webbshoppaket. I detta ingår möjligheten att anpassa sin sajt med hjälp av ett enkelt gränssnitt för att skapa sajter, fullständigt SSL-kryptering, upp till 25 gigabytes lagringsutrymme samt ett obegränsat antal e-postadresser. Detta innebär att man har möjligheten att lansera en webbshop som har alla de moderna funktioner som använder numera i viss utsträckning tar för givet. Om du vill ta chansen att sälja på internet så kan du via One.com få tillgång till ett flertal populära gränssnitt och säkerställa att får alla relevanta fördelar som online försäljning har att erbjuda.

Domäner och domänhantering

Oavsett om du vill registrera din domän via One.com eller om du har en befintlig domän och bara behöver DNS-tjänster så är One.com ett bra alternativ. För dig som nyregistrerar en domän så är One.com återförsäljare för över 250 olika domänändelser vilket skapar ett unikt antal valmöjligheter. I deras domänpaket ingår utöver en domän även DNS-hantering, e-postforwarding och skydd mot domänkapning. Allt hanteras vi ett enkelt webbgränssnitt.

Office 365

På senare tid har de blivit en återförsäljare åt Microsoft Office online baserade 365 plus-tjänst. Hos One.com har man möjligheten att testa Office 365 under en månads tid utan någon kostnad. Om man därefter är nöjd så kan man via One.com få tillgång till Office 365 via såväl app som webbplats. Detta innebär att man till förmånlig prissättning kan dra nytta av alla de unika egenskaper som Microsoft erbjuder via Office 365.

Med One.com rabattkod får man även chansen att få denna unika paketlösning till ett avsevärt mycket mer förmånligt pris än annars. Som numera standardiserad kontorslösning för all dokumenthantering så är Office 365 på många sätt ett måste. I detta ingår även lagringsutrymme via OneDrive vilket säkerställer att man kan spara alla sina filer online och därmed inte behöver oroa sig för dataförlust.

Vad särskiljer dem från konkurrenterna?

One.com är definitivt en av de äldsta aktörerna inom branschen för webbtjänster. De har ständigt utökat sin verksamhet och erbjuder numera tjänster i ett flertal länder. Vad som gör att One.com sticker ut ur mängden är att de har lyckats förena prisvärdhet med riktigt bra tjänster. Därför har de ofta kommit att beskrivas som något utav ett budgetval.

Men detta är knappast rättvisande då One.com är allt annat än budget. Tvärt om så har de ett brett utbud av kvalitativa tjänster, och som kund kan man vara säker på att ta del av webbhosting som lever upp till de allra högsta kraven.

På senare tid har de verkligen satsat stort på att vara aktuella i en föränderlig bransch. Detta har inneburit att de numera har såväl särskilda WordPress-abonnemang som unika tjänster för den som vill ha en webbplats utan krångel.

Det innebär att man som kund bara behöver välja det paket som motsvarar ens behov, önskemål och förväntningar och därefter känna sig trygg med att One.com faktiskt kommer att ta hand om resten. I tider då allt fler aktörer väljer att sälja grisen i säcken så är det tryggt att se att One.com bibehåller hög kvalitet.

Betalning

När du beställt din tjänst betalar du med ett kontokort, exempelvis Visa eller Mastercard. One.com erbjuder även alternativet att betala genom direktbetalning via bank, plusgiro eller via PayPal. Betalar du inte med kort tar det i vanliga fall lite längre tid innan ditt webbhotellskonto är tillgängligt. Skulle du mot förmodan ångra dig så har du alltid 15 dagars återbetalningsgaranti.

Support

Har du frågor till One.com så kan du kontakta dem via deras livechatt på hemsidan, på telefon: 08 40838274 eller e-post: [email protected]. Chattsupporten är öppen dygnet runt och du hittar den på den högra sidan av deras hemsida. Du kan även följa dem på både Youtube, Facebook och Twitter.

Sammanfattning

Hur kan man då sammanfatta det som One.com erbjuder? Vi har nu tagit en närmare titt på företagets bakgrund, nuvarande utveckling samt de tjänster som erbjöds. Av detta kan man dra slutsatsen att One.com har utvecklats till ett modernt helhetsföretag för alla som behöver webbaserade tjänster.

Oavsett om du är i behov av ett traditionellt webbhotell, e-posttjänster eller en WordPress-sida så kommer One.com att leva upp till förväntningarna. Tack vare återkommande kampanjer och bred tillgång på One.com rabattkod så kan man vara säker att alltid hitta tillräckligt med rabatt för att få ett så förmånligt abonnemang som möjligt.

Hur står sig då utbudet hos One.com i jämförelse med deras konkurrenter? Det är svårt att hitta en mer heltäckande aktör inom hostingtjänster. Blandningen av ett brett antal tjänster och förmånlig prissättning gör att One.com är ett givet val för alla personer som funderar på att ta kontroll över sin hosting.

Så här använder du din One.com rabattkod

  1. Välj det webbhotellspaket som passar just dig bäst.
  2. När du bestämt dig för ett paket och vilket domännamn du vill ha så går du vidare till kassan.
  3. Högst uppe till höger så hittar du ett fält med texten "Har du en rabattkod"?
  4. Fyll där i din One.com rabattkod och klicka sedan på knappen "Uppdatera".
  5. Kontrollera att din rabatt har blivit korrekt och gå sen vidare till betalningen.
One.com rabattkod instruktioner