Flygstolen rabattkod

Aktuella Flygstolen rabattkoder och erbjudanden för januari 2023

Gå till flygstolen.se

Utgångna rabattkoder från Flygstolen

Andra besökare tittade även på

Flygstolen

Flygstolen har internets största utbud till marknadens lägsta priser. De erbjuder flyg, hotell och hyrbilar samt paketresor till en rad olika destinationer. På Flygstolen.se hittar du ett utbud av alla reguljära flygbolag samt lågprisbolag som t.ex. Sterling, Flynordic och Fly Me. Allt i en och samma sökning!

Rabattkoder är någonting som Flygstolen ger ut med jämna mellanrum. En Flygstolen rabattkod kan avse flygresa, hotell, hyrbil eller paketresa och ger dig en rabatt vid bokning. Flygstolens rabattkoder kan du alltid hitta här på Rabatt.se. Rabattkoderna har en begränsad giltighetstid och när du anger din kod får du direkt veta om den angivna koden är giltig.

Flexibelt resande genom oslagbart utbud

När du bokar med Flygstolen har du full valfrihet när det gäller ditt resande. De har ett enormt utbud av flygbolag som gör att du inte behöver känna några begränsningar. Hos Flygstolen hittar du fler flygbolag än någon annanstans. Du har möjligheten att välja mellan 6000 olika destinationer med över 700 flygbolag. Hos Flygstolen får du en fullständig överblick över det du behöver för din resa. Smarta, tekniska lösningar som ständigt uppdateras, ger hög användarvänlighet och ett smidigt bokningsflöde. Flygstolen erbjuder också resor för större grupper. Du som kund kan välja att resa både billigt eller i lyx eftersom man har ett utbud för alla plånböcker. Om ni är ett sällskap på fler än nio personer kan ni få skräddarsydda bokningar där ni alla kan få komma med på samma flyg, speciell transport och bo på samma hotell för samma pris.

Gå in på Flygstolen.se och boka din resa. Boka genom att ange dina önskade resedatum i sökfunktionen eller börja med att kolla in några av alla de erbjudanden som finns på hemsidan. Det finns alltid massor av Flygstolen kampanjer och erbjudanden som ger dig rabatter och andra förmåner på dina bokningar. Flygstolen omdömen är bra vilket den ständigt ökande kundkretsen vittnar om. När du bokar flyg, hotell eller hyrbil kan du spara pengar genom att använda en Flygstolen rabattkod som du kan hitta genom att t.ex. besöka vår hemsida Rabatt.se. Du kan också navigera genom någon av kategorierna längst upp på sidan. Där hittar du länkar till hotell, flyg och hotell, hyrbil, gruppresa, resmål och kampanjer.

Flygstolen har dedikerad personal som alltid jobbar för att göra din resa så bra som möjligt. Hos Flygstolen låter man dig välja om du vill resa med eller utan försäkringar och om du vill lägga till extra service. Man skickar dessutom alltid ut påminnelse via e-post några dagar före avgång. Har du frågor så skicka dem till Flygstolen via ett kontaktformulär på hemsidan. Det går också att chatta direkt och att ringa på telefon 0771 - 290 290. Hos Flygstolen betalar du med Visa, Mastercard eller American Express. Din betalning skyddas av Verified by Visa och Mastercard Secure Code. Vill du följa Flygstolen på sociala media så finns de på Facebook och Twitter.

Så använder du en rabattkod hos Flygstolen

  1. På sidan för Kontaktinformation anger du din Flygstolen rabattkod vid "Ange din rabattkod!".
  2. Uppdatera och kontrollera att du fått din rabatt.