Kavat rabattkod

Aktuella Kavat rabattkoder och erbjudanden för juli 2024

15% rabatt
Rabattkod

15% rabatt på hela din beställning

50% rabatt
Erbjudande

SOMMARREA - Upp till 50% rabatt på utvalt!

Erbjudande
Erbjudande

Aktuella erbjudanden hos Kavat

Vanliga frågor

Hur får jag fri frakt på min beställning?

För att få fri frakt hos Kavat, se till att din beställning överstiger 650 kr. Detta erbjudande gäller automatiskt och säkerställer att du inte behöver betala extra för frakten. Snabb leverans ingår, vilket innebär att dina nya skor snart är hos dig.

Kan jag få en rabatt om jag prenumererar på nyhetsbrevet?

Ja, absolut! Genom att prenumerera på Kavats nyhetsbrev får du inte bara de senaste uppdateringarna om nya skor och inspiration, utan också en välkomstrabatt på 15% på ditt nästa köp. Ett perfekt sätt att spara på ditt första köp.

Vad gör jag om min rabattkod inte fungerar?

Om din rabattkod inte fungerar, kontrollera först att du har angivit den korrekt utan extra mellanslag eller tecken. Om koden fortfarande inte fungerar, kan det bero på att den inte gäller för just den produkten eller att giltighetstiden har löpt ut. Observera att de flesta rabattkoder inte gäller på redan nedsatta varor eller särskilda kollektioner.

Hur betalar jag för mina varor?

I Kavats webbshop hanteras alla betalningar säkert och smidigt via Klarna. Du kan välja mellan flera betalningsalternativ, såsom direktbetalning eller faktura. För en översikt av dina fakturor och betalningar, logga in på Klarnas hemsida eller app.

Hur vet jag vilken storlek jag ska välja?

Att hitta rätt storlek kan vara utmanande, men Kavat gör det enklare med sin storlekshjälp online. Ange ditt eller ditt barns fotmått för personliga rekommendationer. För varje sko finns specifika mått angivna under "storleksguide" på produktsidan, så du enkelt kan hitta den perfekta passformen.

Så här använder du din Kavat rabattkod

  1. Utforska sortimentet: Besök Kavat online för att upptäcka ett brett utbud av hållbara skor för hela familjen.
  2. Välj dina favoriter: Hittat något du gillar? Klicka på "Lägg i varukorgen" för att samla dina val.
  3. Initiera köpprocessen: När du är redo att betala, välj "Gå till kassan" för att fortsätta.
  4. Använd din rabattkod: I kassan, hitta fältet märkt med "Rabattkod", ange koden och klicka på "Lägg till" för att aktivera.
  5. Bekräfta och betala: Dubbelkolla att priset har justerats med rabatten, och slutför sedan ditt köp med tillfredsställelse.