CDON rabattkod

Aktuella CDON rabattkoder och erbjudanden för februari 2023

Gå till cdon.se

Utgångna rabattkoder från CDON

Andra besökare tittade även på

CDON

CDON är ett välkänt varumärke. Man började som Nordens största underhållningsbutik på nätet. Hos CDON handlade du ett stort utbud av musik, film spel, böcker.

Numer har man dock utvecklats till att bli ett komplett varuhus på nätet, en s.k. one-stop shop där du hittar i stort sett allt du kan tänkas behöva för hela familjen. Man erbjuder idag, förutom underhållning och musik, också vitvaror, heminredning, träningsredskap, fritidsutrustning, kläder, leksaker, babyprodukter, skönhetsprodukter, kosttillskott m.m.

CDON är butiken för dig som vill slippa snurra runt på internet och sätta upp konton på en massa olika affäret. Som trogen kund kan du dessutom dra full nytta av deras bonustrappa som ger många fina fördelar i form av rabatter och erbjudanden. Fri frakt gäller för alla köp över 1000 kr.

CDON GROUP

CDON group tillhandahåller Skandinaviens största varuhus på nätet. CDON har ett brett sortiment och det går att hitta allt från underhållning och heminredning till leksaker, kosttillskott och kläder. CDON har en bred bas med mer än 2 miljoner återkommande kunder.

Historia

CDON startades 1999 och var från början en sajt som sålde CD-skivor i Skandinavien via internet. Senare kom det att utvecklas till CDON Group, som har expanderat enormt genom att bredda sitt produktsortiment och genom att öppna och upphandla nya internetbutiker. Idag är de Nordens största internet-handels koncern. Mellan åren 2007 till 2009 ökade den totala omsättningen med hela 36 procent.

CDON.COM säljer underhållningsprodukter såsom film, dataspel och musik, böcker och elektronik, samt nedladdningar och streaming. Sajtens tidigare framgång gjorde det möjligt att investera och utöka verksamheten. År 2007 köpte CDON Group upp nätbutiken Nelly.com och därmed blev mode och kläder också en del av verksamhetens utbud. Gymgrossissten.com och Bodystore.com som säljer kosttillskott blev också en del av CDON Group 2008. 2010 köpte de upp leksaksbutiken Lekmer.com. Det senaste tillskottet i verksamheten var Hem & Trädgård som förvärvades 2011. Samma år kom även inredningsbutiken Rum21.se samt vitvaru-och hemelektroniksbutiken Tretti.com att bli en del av CDON Group. Dessa händelser har bidragit till att bolaget nischat sig inom flera områden och är på väg att bli ett alltmer komplett varuhus på nätet.

Koncernen har med hjälp av sin storlek fördelen att de kan erbjuda sina kunder låga priser. Med hjälp av centrallager kan de hålla sina priser nere. CDON har frekventa kampanjer och specialerbjudanden. Betalningsalternativ

CDON.COM är certifierade av trygg e-handel http://www.tryggehandel.se/butik/332 Det finns flera olika betalningsalternativ när du handlar hos CDON:

Faktura

Faktureringen sker via Klarna AB, fakturan skickas via E-mail. Den måste betalas inom 14 dagar. Faktureringsavgift läggs inte på.

Kortbetalning

Både betalkort och kreditkort är accepterat på CDON. Det finns ingen kortavgift. Accepterade kort är VISA och Mastercard. DIBS+DebiTech garanterar säkra kreditkorts betalningar. Kortbetalning är det enda betalningsalternativ som finns vid köp av digitala tjänster.

Direktbetalning

Man kan välja att betala genom en direktbetalning om du är internetkund hos Nordea, SEB, Handelsbanken och Swedbank. Det tillkommer inte någon avgift och överföringen sker genom en säker anslutning via DIBS-DebiTech.

Delbetalning

Ett annat alternativ är delbetalning. Det går att välja i kassan och man får omedelbart svar på om betalningen beviljats eller ej. Köpet kan därmed ske omgående. Blir du inte beviljad är det bara att gå tillbaka och välja ett annat alternativ för betalning. En avgift på 29 kr tillkommer vid delbetalning.

Köp nu betala sen

Det finns kampanjer på CDON.COM som erbjuder dig möjligheten att köpa och betala senare. Vill du använda sig av ett sådant erbjudande måste du först skapa ett konto hos Klarna AB. När du sedan handlar via kampanjen är det Klarna AB som skickar fakturan. Sista betalningsdag ska framgå i kampanjerbjudandet. Det tillkommer en avgift på 29 kr per köptillfälle som är inräknad i fakturan.

Socialt

CDON Group har ett stort socialt engagemang och stödjer flera projekt för att bidra till förändring i samhället. De är engagerade i klimatfrågan och samarbetar även med flera frivilligorganisationer. Listan på deras engagemang kan göras lång: Lekmer.com donerade leksaker till frälsningsarmén, svenska kyrkans verksamhet och Drottning Silvias barnsjukhus under 2012. De skänkte 19000 kr till SOS barnbyar. 700 000 har donerats till ett projekt i Sydafrika i samarbete med organisationen Desmo. 359 000 kr har skänkts till välgörenhet förra året däribland Barncancerfonden.

Fraktvillkor

Det finns olika fraktklasser, fraktavgiften baseras på vilken fraktklass din produkt tillhör. Det finns fem olika klasser. Nedan kan du läsa vilka fraktklasser som finns och hur mycket de kostar.

  • Fraktklass A 29 kr
  • Fraktklass B 49 kr
  • Fraktklass C 79 kr
  • Fraktklass D 99 kr
  • Fraktklass E 199 kr

När du klickar på den produkt du vill köpa framgår det vilken fraktklass produkten tillhör.

Böcker och cd skivor tillhör vanligtvis fraktklass A. Underhållning har fraktklass A. Handlar du produkter från flera fraktklasser är det den högsta avgiften som gäller. Vid köp över 600 kr får du en rabatt på 50 kr.

Transport

Varor som köps via CDON.COM levereras med posten. Om din vara skulle försvinna eller skadas under leverans ersätter CDON.COM dig. Om varan inte hämtas ut blir du debiterad det belopp returen kostar. Det kan vara 600 kr och uppåt för TV apparater och 150 för andra varor. Leverans av TV apparater över 42 tum sker via DHL.

Du har 14 dagars ångerrätt från den dag du tog emot varan. Detta gäller inte datorprogram om plombering brutits. Om du vill returnera ett köp bör du kontakta kundservice. Det är bra att ha ordernummer och fakturanummer till hands innan man kontaktar dem.

Så använder du en rabattkod hos CDON

  1. Välj först ut de produkter du vill köpa.
  2. Navigera dig till kassan.
  3. Under de listade produkterna finns det en rubrik som det står "Har du rabattkod eller presentkort?".
  4. Där skriver du in din CDON rabattkod, kontrollera att du fått din rabatt och gå sen vidare med ditt köp.