Lysman rabattkod

Aktuella Lysman rabattkoder och erbjudanden för februari 2024

Erbjudande

Aktuella erbjudanden hos Lysman

Fri frakt

Fri frakt på din beställning

Handla för över 499 kronor och få fri frakt på din beställning!

Utgångna rabattkoder från Lysman

10% rabatt
Erbjudande

10% rabatt på trädgårdsbelysning

Vanliga frågor

Vilka leveranstider kan jag förvänta mig?

Lysman behandlar din order omgående med leveranstider inom Sverige på 1-5 dagar, beroende på produkt. Tänk på att leverantörens villkor gäller och att inga ändringar kan göras när ordern behandlats.

Hur sker leveranserna från Lysman?

Lysman levererar till Sverige, Norge, och Finland. Inom Sverige används Postnord, Best, Instabox, och Early Bird. För privatkunder är frakten fri vid köp över 699 kr, förutom för specialförpackade varor som lysrör.

Vad gäller för returer och reklamationer hos Lysman?

Som kund har du 14 dagars ångerrätt. Produkten ska vara oanvänd och i originalförpackning. Vid reklamationer, kontakta Lysman inom 14 dagar för assistans. Återbetalning inkluderar fraktavgifter vid godkänd reklamation.

Hur vet jag vilken sockel jag behöver?

Lysman erbjuder en sockelguide med bilder för att enkelt identifiera rätt sockel. Vanliga varianter inkluderar E27, E14, och GU10, med flera. Besök Lysmans hemsida för en detaljerad översikt.

Är Lysmans produkter CE-certifierade?

Ja, alla produkter hos Lysman är CE-certifierade, vilket bekräftar att de uppfyller EU:s krav på säkerhet, hälsa och miljö.

Lysman - Din go-to för hemmets belysning

Hitta rätt belysning för varje rum

Hos Lysman hittar du belysningslösningar som lyser upp varje hörn av ditt hem, från mysiga hörnlampor till stilrena taklampor. Sortimentet är både brett och noggrant utvalt för att passa alla stilar och behov. Perfekt för dig som vill skapa rätt stämning eller bara behöver en praktisk lampa till läshörnan.

Energi och miljö i åtanke

Energisnåla alternativ är inte bara bra för plånboken, utan också för planeten. Lysman erbjuder ett stort utbud av LED-lampor och andra energieffektiva belysningsalternativ. Det gör det enkelt för dig att hitta lampor som passar både din smak och din önskan att minska energiförbrukningen.

Utomhusbelysning som lyfter trädgården

Förvandla din trädgård eller balkong till en magisk plats med utomhusbelysning från Lysman. Oavsett om du letar efter solcellsdrivna trädgårdslampor eller kraftfulla strålkastare, har de allt för att skapa den där perfekta atmosfären utomhus. Det är det lilla extra som tar din utemiljö till nästa nivå.

Så här använder du din Lysman rabattkod

  1. Utforska sortimentet: Utforska Lysman och hitta allt du behöver för att lysa upp ditt hem.
  2. Välj och köp: När du har gjort dina val, klicka på "Köp nu".
  3. Gå till kassan: Klicka på "Till kassan" i rutan som dyker upp.
  4. Ange rabattkod: Klicka på "Jag har en värdekod", skriv in din rabattkod i rutan, bekräfta med "Lägg till".
  5. Verifiera och slutför: Kontrollera att priset har reducerats och slutför sedan ditt köp.