Mat.se rabattkod

Aktuella Mat.se rabattkoder och erbjudanden för mars 2023

Gå till mat.se

Andra besökare tittade även på

Mat.se

Hos mat.se kan du handla mat över nätet och få den levererad direkt hem till dörren. Du kan handla allt det du normalt sett handlar i din vanliga mataffär, och plockar ihop det i din virtuella matkorg. Matbutiken plockar sedan ihop din matkasse och kör hem den till dig. Perfekt om du av någon anledning har svårt att ta dig hemifrån, om du har dåligt med tid eller om du helt enkelt inte vill trängas i matbutiken.

Det finns även möjlighet att låta butiken planera en färdig kasse åt dig med medföljande recept. Det finns till exempel en barnkasse, med recept och innehåll anpassade för barnfamiljen, och en vardagskasse, med innehåll och recept för fem middagar i vardagen.

Handla mat bekvämt och enkelt

Mat.se gör det möjligt för dig att på ett bekvämt och enkelt sätt beställa matvaror och få dem levererade hem till dig. Det är väldigt vanligt att personer knappt hinner med att åka och handla efter jobbet. Unna dig istället den extra timmen du får över till något annat du tycker om.

Hos Mat.se så kan du beställa matkassar fyllda med mat fram till midnatt vid din dator, telefon eller surfplatta. Du väljer själv vilken leveranstid du vill ha dina kassar. Mat.se levererar tidigt morgonen därpå eller vid önskad tid. Mat.se levererar hem till din dörr alla vardagar mellan klockan 7-12 och 14-22.

Varumärken

Som sagt så hittar du i stort sett alla produkter som du normalt sett hittar i vanliga butiker. Välj fritt bland kända varumärken som Barillza, Arla, Santa Maria, Nescafe, Zoegas, Loka, kiviks och många fler!

Så fungerar det

Här kan du se en kort video som förklarar hela processen när du ska handla hos mat.se!

Så använder du en rabattkod hos Mat.se

  1. Välj först ut vilka matvaror eller matkassar du vill införskaffa dig hos Mat.se!
  2. När du handlat klart så går du vidare till kassan som du hittar längst upp till höger på sidan.
  3. Under leveransinformationen så hittar du ett fält där du kan fylla i en rabattkod.
  4. Skriv där in din Mat.se rabattkod och klicka på knappen "OK".
  5. Kontrollera nu att din rabatt har registrerats och gå sen vidare till betalningen.