Max rabattkod

Aktuella Max rabattkoder och erbjudanden för februari 2024

120 kr rabatt
Rabattkod

Få 120 kr rabatt hos WOLT

Beställ hem Max genom WOLT och få 120 kr rabatt på din beställning!

Erbjudande

Aktuella erbjudanden hos Max Hamburgare

Utgångna rabattkoder från Max

Erbjudande

Spicy Avocado är tillbaka hos Max!

Passa på att beställa hem den saftiga burgaren.

Erbjudande

JUST NU - Missa inte Max Lyxshake

Välj bland mängder av smaker till Max handgjorda Lyxshakes!

Vanliga frågor

Vilka är källorna till MAX:s råvaror?

MAX använder svenska råvaror som nötkött, kyckling och bacon, med fokus på hållbarhet och kvalitet. Produkterna kommer från ansvarsfullt uppfödda djur i Sverige.

Är Delifresh Plant Beef helt vegansk?

Ja, Delifresh Plant Beef är veganskt. För en helvegansk burgare, välj vegansk dressing och uteslut osten. Personalen på MAX hjälper till med anpassningar.

Erbjuder MAX laktosfria alternativ?

MAX har laktosfria alternativ såsom Dreamshake och Lyxshake Växtbaserad. För kaffe finns havredryck tillgängligt som ett laktosfritt alternativ.

Hur arbetar MAX med hållbarhet och miljö?

MAX strävar efter att minska sin miljöpåverkan genom klimatkompensation för över 100% av utsläppen, samt genom att ersätta fossilbaserad plast med förnybara material.

Hur hanterar MAX allergi- och specialkostbehov?

MAX erbjuder anpassningar för allergier och specialkost. Gäster uppmuntras att prata med restaurangpersonalen och använda MAX:s online Allergiguide för detaljerad information om allergener och matinnehåll.

Upplev smaken av Sverige hos Max

Förstklassiga burgare och mer

Max är en ledande aktör inom snabbmatsbranschen i Sverige, känd för sina högkvalitativa hamburgare. De erbjuder ett omfattande utbud av välsmakande alternativ, inklusive klassiska burgare, kycklingrätter och fräscha sallader. Max satsar på innovation och erbjuder även ett brett urval av vegetariska och veganska alternativ, som Greenburgaren, för att tillgodose alla smakpreferenser.

Hållbarhet i fokus

Max har tagit ett aktivt steg mot hållbarhet genom att minska sitt klimatavtryck och använda miljövänliga förpackningar. De är pionjärer inom klimatpositiva måltider, vilket innebär att de kompenserar mer koldioxid än vad deras verksamhet orsakar. Deras engagemang sträcker sig även till att använda ingredienser av hög kvalitet som bidrar till en hållbar och ansvarsfull livsmedelsproduktion.

Enkel och bekväm beställning

Max har gjort det enklare än någonsin att njuta av deras mat genom sin användarvänliga hemsida och mobilapp. Kunder kan enkelt bläddra igenom menyn, anpassa sina måltider och placera beställningar för avhämtning eller hemleverans. Med flera betalningsalternativ och effektiv service är Max det perfekta valet för en snabb, bekväm och smakrik måltid.

Så här använder du din Max rabattkod

  1. Utforska menyvalen: Besök MAX och bläddra igenom deras smakrika meny för att hitta just din favoriträtt.
  2. Välj restaurang: Efter att ha gjort ditt val, välj vilken MAX-restaurang du vill beställa ifrån och gå vidare med din beställning.
  3. Bestäm tid och leveranssätt: Bestäm när och hur du vill ha din mat levererad - välj mellan hämtning på plats eller hemleverans.
  4. Välj betalningsmetod: När du kommit till betalningen, använd din rabattkod om du har en. Kampanjepriser reflekteras automatiskt i din totalsumma.
  5. Avsluta beställningen: Slutför ditt köp och se fram emot en smakfull måltid från MAX. Smaklig måltid!