Miinto rabattkod

Aktuella Miinto rabattkoder och erbjudanden för december 2023

Erbjudande

Aktuella erbjudanden hos Miinto

Utgångna rabattkoder från Miinto

10% rabatt
Erbjudande

Prenumerera på nyhetsbrev och få en rabattkod värd 10%

Handla unika kläder från butiker som inte annars finns på nätet

Miinto är en webbutik som möjliggör för butiker som annars inte finns på nätet att ändå sälja sina kläder online. Många butiker måste tyvärr välja bort den fantastiska möjligheten att synas på nätet. En anledning kan vara att det krävs en stor investering både i pengar och i tid, samtidigt som resurserna och erfarenheterna kanske inte alltid räcker till. Miinto erbjuder enskilt ägda modebutiker en möjlighet att ändå åstadkomma framgång på nätet. Genom goda erfarenheter inom modebranschen sköter man det administrativa arbetet bakom försäljningen: riskhantering, betalsystem, administrativa omkostnader, returfrågor, felsökning, säljoptimering, splittester, annonsering/pr/marknadsföring, samt tillhandahåller ramavtal med DHL.

Hos Miinto kan du handla mode, kläder, skor och accessoarer för både damer och herrar från många butiker som inte annars finns på nätet. För dig som älskar mode är Miinto det perfekta varuhuset online. Du hittar allt från exklusiva varumärken till prisvärt och billigt mode för alla. Genom Miinto kan även du som bor på mindre orter hitta de där riktiga godbitarna. Unika klädesplagg och accessoarer som inte går att hitta någon annanstans. På herravdelningen hos Miinto finns både kläder som passar på jobbet såväl som på festen. Bland märkena finns Scotch & Soda, Anerkjendt, Oill och Humör. Passa på att köpa kläder både till dig själv och till dem du tycker om hos Miinto. I affären hittar du kläder, accessoarer och skor även för barn. Välj bland kända och snygga varumärken som Molo, Hunter, Legowear och Angulus.

Alltid fri frakt

Från Miinto får du alltid fri frakt på alla dina köp över hela Sverige. Du betalar enkelt med Visa eller Mastercard. Har du frågor eller funderingar så kontaktar du Miintos svenska kontor på telefon: 08-52505400 eller e-post: [email protected]. Man har eget nyhetsbrev för senaste nytt och går också att följa på sociala media.

Miinto rabattkod ger dig extra rabatter och erbjudanden och du hittar alltid de senaste kampanjerna hos Rabatt.se.