Team Sportia rabattkod

Aktuella Team Sportia rabattkoder och erbjudanden för februari 2024

Erbjudande

Aktuella erbjudanden hos Team Sportia

Utgångna rabattkoder från Team Sportia

Rabattkod

Ge bort ett presentkort som en gåva!

Erbjudande

Gå med i Sportklubben - få unika erbjudanden!

40% rabatt
Erbjudande

Få 40% rabatt på din nästa leasade förmånscykel

Vanliga frågor

Hur blir jag medlem i Team Sportias Sportklubb?

För att bli medlem i Team Sportia Sportklubben, registrera dig kostnadsfritt online. Som medlem samlar du poäng på dina köp, får tillgång till exklusiva erbjudanden, VIP-inbjudningar, och nyhetsbrev med inspiration.

Vilka är fördelarna med medlemskapet i Sportklubben?

Medlemmar i Sportklubben tjänar poäng på varje inköp (utom cyklar och cykelrelaterade produkter), får bonus vid uppnådda poängnivåer, och kan använda bonusen som delbetalning. Medlemskapet erbjuder även förtur på reor och speciella rabatter.

Hur fungerar bonusprogrammet hos Team Sportia?

Du samlar 1 poäng per inköpskrona, och vid 2.500 poäng får du en bonus på 25 kronor. Bonusen dras automatiskt av vid nästa köptillfälle och kan användas som delbetalning. Bonusen är giltig i ett år.

Vad gäller för byten och returer?

För produkter köpta i fysisk butik gäller 30 dagars öppet köp med kvitto och originalförpackning. Vid felaktiga eller trasiga varor, kontakta butiken för reklamation. Returer och byten för onlineköp hänvisas till den aktuella e-handelsplatsen.

Kan jag dela upp betalningen av mitt köp hos Team Sportia?

Ja, Team Sportia erbjuder delbetalning i samarbete med Resursbank. Du kan dela upp betalningen i 6, 12, 24 eller 36 månader räntefritt, med en aviavgift och en engångsuppläggningsavgift. Ansök om delbetalning online eller direkt i butiken.

Team Sportia – Destinationen för sport och fritid

Utrustning för varje äventyr

Team Sportia erbjuder allt du behöver för en aktiv livsstil. Här hittar du inte bara träningskläder, utan också utrustning för fotboll, löpning, och utomhusaktiviteter. Varje produkt är noggrant utvald för att passa både nybörjare och erfarna idrottare. Oavsett om du förbereder dig för ett maraton eller en lugn dag i naturen, har de rätt grejer för dig.

Kvalitet och komfort

När det kommer till träningskläder, prioriterar Team Sportia kvalitet och komfort. Deras sortiment inkluderar välkända märken som Adidas och Nike, såväl som mindre, specialiserade varumärken. Oavsett om du letar efter skor som ger stöd och komfort, eller kläder som håller dig torr och sval, finns det gott om alternativ att välja mellan.

För den miljömedvetna sportentusiasten

Team Sportia går ett steg längre genom att erbjuda produkter som inte bara är högpresterande, utan också hållbara. Med ett växande sortiment av miljövänliga produkter, kan du göra miljömedvetna val utan att kompromissa med kvalitet eller prestanda. Det är perfekt för dig som vill kombinera din kärlek till sport med en hållbar livsstil.

Så här använder du din Team Sportia rabattkod

  1. Välj produkter: Hos Team Sportia, välj de träningskläder eller sportprodukter du önskar.
  2. Till kassan: Efter att ha valt dina produkter, navigera till kassan.
  3. Rabattkodsfält: Letar efter fältet "Rabatt/presentkortskod" på höger sida.
  4. Ange kod: Skriv in din Team Sportia rabattkod och klicka på "Använd kod".
  5. Bekräfta rabatt: Kontrollera att rabatten har tillämpats och fortsätt sedan till betalning.