Lion Alpin rabattkod

Aktuella Lion Alpin rabattkoder och erbjudanden för juni 2023

Erbjudande

Spara pengar på sista minuten resor

Erbjudande

Aktuella erbjudanden hos Lion Alpin

Utgångna rabattkoder från Lion Alpin

100 kr rabatt
Rabattkod

100 kr rabatt på din bokning

Få 100 kronor i rabatt på din bokning vid köp av veckoresor inför skidsäsongen 2019/2020. Gäller enbart nybokningar!

Varför åka med Lion Alpin?

Vi på Lion Alpin älskar skidåkning och brinner för att våra gäster ska uppleva Alperna från dess bästa sida. Det har vi gjort i över 30 år. Därför vågar vi påstå att vi kan erbjuda dig en skidupplevelse utöver det vanliga.

Vi vet att våra gäster har höga förväntningar. Du och alla andra som åker med oss vill att skidsemestern ska bli så perfekt som möjligt. Det är ett stort ansvar som vi gärna tar på oss. Därför erbjuder vi dig kompletta paketresor där allt ingår, inklusive trygghet och omtanke.

Vi är med dig hela vägen, från flygplatsen hemma i Sverige till de snöklädda topparna i Alperna. Vi är experter och kan Alperna, kanske bäst av alla. Vi som jobbar på Lion Alpin är precis som du passionerade skidåkare och vi vet vad som är viktigt under en skidsemester. Våra reserådgivare har tillsammans besökt alla våra hotell, bott på många utav dem och känner ofta hotellens personal.

I våra veckoresor med flyg ingår:

 • Flygresa
 • 20 kg incheckat bagage
 • 5 kg handbagage
 • Transfer
 • Boende
 • 6 dagars liftkort
 • Guideservice 24/7
 • Öppet köp till 30/9*

Trygghetsgaranti

Bokar du din resa med Lion Alpin ingår vår trygghetsgaranti helt kostnadsfritt som bland annat innefattar:

 • Öppet köp
 • Skidgaranti
 • Prisgaranti
 • och mycket mer...

Läs mer om fördelarna med deras trygghetsgaranti.

Du har öppet köp på resan fram till 30 september. Därefter och fram till 40 dagar innan avresa gäller 7 dagars öppet köp.

Din garanti för en semester utan hinder

När du åker på skidresa med Lion Alpin ska du känna dig trygg. Vår uppfattning är att den service våra guider ger på plats bidrar till att skapa trygghet. Det är guidernas uppgift att se till att din semester förlöper problemfritt. Våra guider är noga utvalda och genomgår en omfattande guideutbildning som hålls både hemma och på plats i Alperna.

Guideservice 24/7

Guiderna möter upp våra gäster på flygplatsen och är med hela vägen i transferbussen. När ni kommer fram till ert boende finns liftkorten redan där så ni slipper lägga tid på det. På resmålet håller guiderna bland annat ett välkomstmöte, pistvisningar, picknick i backen och kvällsarrangemang. Du hittar aktuella veckoprogram på vår hemsida ca 2 veckor innan avresa.

Lion Alpin rabatt

Lion Alpin erbjuder redan väldigt konkurrenskraftiga priser. Du kan däremot spara ytterligare pengar när du bokar hos Lion Alpin genom att använda dig utav en Lion Alpin rabattkod. Med en rabattkod från Lion Alpin så kan du spara flera hundra kronor på din beställning.

Här på rabatt.se hittar du alla aktuella rabattkoder, kampanjer och erbjudanden som gäller för Lion Alpin. Just nu hittar du bland annat en exklusiv rabattkod som ger dig 100 kr rabatt per person på din bokning!

Så här använder du din Lion Alpin rabattkod

 1. Välj först ut den resa du vill boka genom Lion Alpin.
 2. I det andra steget under din bokning så ser du texten "Jag har en kampanjkod".
 3. Fyll i din Lion Alpin kampanjkod och kontrollera att din rabatt registrerats.
 4. Gå sen vidare för att slutaföra din bokning.