Lion Alpin rabattkod

Aktuella Lion Alpin rabattkoder och erbjudanden för december 2023

100 kr rabatt
Rabattkod
Populär

100 kr rabatt på din bokning

Erbjudande

Spara pengar på sista minuten resor

Erbjudande

Aktuella erbjudanden hos Lion Alpin

Varför åka med Lion Alpin?

Lion Alpin älskar skidåkning och brinner för att deras gäster ska uppleva Alperna från dess bästa sida. De har gjort detta i över 30 år. Därför hävdar de att de kan erbjuda en skidupplevelse utöver det vanliga.

Lion Alpin vet att deras gäster har höga förväntningar. Alla som åker med dem förväntar sig att skidsemestern blir så perfekt som möjligt. De tar gärna detta stora ansvar. Därför erbjuder de kompletta paketresor där allt ingår, inklusive trygghet och omtanke.

De följer med sina gäster hela vägen, från flygplatsen i Sverige till de snöklädda topparna i Alperna. De känner Alperna väl. De som jobbar på Lion Alpin är passionerade skidåkare och vet vad som är viktigt under en skidsemester. Deras reserådgivare har besökt alla deras hotell och känner ofta till hotellens personal.

I Lion Alpins veckoresor med flyg ingår:

 • Flygresa
 • 20 kg incheckat bagage
 • 5 kg handbagage
 • Transfer
 • Boende
 • 6 dagars liftkort
 • Guideservice 24/7
 • Öppet köp till 30/9*

Trygghetsgaranti

När man bokar sin resa med Lion Alpin ingår deras trygghetsgaranti helt kostnadsfritt som bland annat innefattar:

 • Öppet köp
 • Skidgaranti
 • Prisgaranti
 • och mycket mer...

Läs mer om fördelarna med deras trygghetsgaranti.

Man har öppet köp på resan fram till 30 september. Därefter och fram till 40 dagar innan avresa gäller 7 dagars öppet köp.

Din garanti för en semester utan hinder

När man åker på skidresa med Lion Alpin ska man känna sig trygg. De tror att den service deras guider ger på plats bidrar till trygghet. Guidernas uppgift är att säkerställa en problemfri semester. Deras guider är noggrant utvalda och genomgår en omfattande guideutbildning både i Sverige och i Alperna.

Guideservice 24/7

Guiderna möter upp Lion Alpins gäster på flygplatsen och är med hela vägen i transferbussen. När gästerna kommer fram till sitt boende finns liftkorten redan där så man slipper lägga tid på det. Guiderna håller bland annat välkomstmöten, pistvisningar, picknick i backen och kvällsarrangemang. Man hittar aktuella veckoprogram på deras hemsida ca 2 veckor innan avresa.

Lion Alpin rabatt

Lion Alpin erbjuder redan konkurrenskraftiga priser. Men man kan spara ännu mer pengar när man bokar hos dem genom att använda en Lion Alpin rabattkod. Med en rabattkod kan man spara flera hundra kronor på sin beställning.

Här på rabatt.se hittar man alla aktuella rabattkoder, kampanjer och erbjudanden som gäller för Lion Alpin. Just nu finns bland annat en exklusiv rabattkod som ger 100 kr rabatt per person på bokningen!

Så här använder du din Lion Alpin rabattkod

 1. Välj först ut den resa du vill boka genom Lion Alpin.
 2. I det andra steget under din bokning så hittar du ett fält med texten "Jag har en kampanjkod".
 3. Fyll i din Lion Alpin kampanjkod och kontrollera att din rabatt har registrerats korrekt.
 4. Gå sen vidare för att slutaföra din bokning.