TripX rabattkod

Aktuella TripX rabattkoder och erbjudanden för januari 2020

Gå till tripx.se

Andra besökare tittade även på

TripX

Resebyrån TripX.se har många likheter med de vanliga charterarrangörerna. Men de tar bort dyra charterflyg, omfattande administration, reseledare och annat onödigt som fördyrar din resa, men behåller charterns fina hotellprogram.

TripX använder en supermodern sökmotor som alltid hittar det absolut billigaste flyget, med valfri reslängd och på bara några sekunder skapas en trygg och säker paketresa. Varmt välkommen att testa, prova och jämföra. I nio fall av tio sparar du pengar på att välja TripX.se.

TripX Travel AB har ställt resegaranti till Kammarkollegiet i enlighet med paketreselagen. Reseföretag som marknadsför och säljer paketresor, t ex flyg och hotell tillsammans, är förpliktigade att ställa en säkerhet överstigande samtliga kunders inbetalningar. Denna skyldighet har inte företag som endast säljer en flygbiljett eller ett hotellboende. Detta innebär att t ex flygbolagen, eller företag som endast tillhandahåller hotell inte ställer någon säkerhet när du bokar hos dem.

Svensk resebyrå på nätet

TripX är en svensk resebyrå på nätet där du hittar de billigaste resorna. Hos dem är det prisvärt, lätt och säkert att beställa en resa. Sedan starten har fler och fler upptäckt att det är enkelt, billigt och smart att handla sin resa av TripX. De är så trygga i sin vetskap om att de erbjuder marknadens mest prisvärda hotell, flygpriser och paketresor att att de ger dig prisgaranti. TripX är en svensk resebyrå som startades 2010 av ett gäng med bred erfarenhet i resebranschen. Tillsammans med duktiga IT medarbetare vill man med den senaste tekniken och modern tänkande förmedla hotell av hög kvalitet till de bästa priserna. Naturligtvis har man också ställt resegaranti hos Kammarkollegiet så att du ska kunna känna dig trygg med din resa. Idag har man såväl svensk som norsk och dansk internetbyrå.

Gå in på TripX.se och sök din resa i sökfunktionen. Du utgår sedan från ett hotell och lägger sen själv till en billig flygbiljett. Det går också att använda sig av menyn längst upp på sidan där du direkt kan gå in på kategorier som resmål, storstad, sol och bad, all inclusive, familjetips m.fl. Där hittar du också allmän reseinformation och kan sen gå in på din bokning. På hemsidan hittr du också dagens resetips och de allra billigaste resorna för dagen. Hos TripX hittar du marknadens mest prisvärda semester. Du kan självklart också boka hyrbil och transfer på ditt resmål via dem.

Du betalar hos TripX med bank-, betal- eller kreditkort. Man accepterar korten Visa och Mastercard. Ditt kort debiteras omedelbart när du betalar din bokning. Det går även bra att betala mot Klarna faktura eller Klarna konto. TripX använder sig 3D-secure för kryptering av alla kortbetalningar. Bekräftelse av bokning sker elektroniskt. Hela bokningen avslutas med att du tas till en bekräftelsesida och får ett bekräftelsenummer. Samtidigt sänds en e-post till din e-postadress. Bekräftelsenumret och bekräftelsen är ditt bevis på att bokningen genomförts. Normalt så är inte flygbiljetten av semesterresan återbetalningsbar. Regler för avbokning eller ändring och återbetalning av kostnad för hotell varierar mellan olika hotell.

Behöver du kontakta kundtjänsten hos TripX så finns det ett kontaktformulär eller så kan man skriva direkt till: info@tripx.se. Det går också bra att ringa på telefon: 0770 110 122, måndag - fredag mellan kl. 10:00 - 13:00. Vill du få löpande information och ta del av de senaste erbjudanden så följer du TripX på Facebook, Twitter och Pinterest.

Så använder du en rabattkod hos TripX

  1. Har du en kampanjkod från TripX så ombeds du att ange den när du kommer till "Tillval". Nedanför dina val av flyg och hotell ser du ett fält med rubriken" Kampanjkod".
  2. Skriv in din TripX kampanjkod i fältet och klicka sedan på knappen "Aktivera".
  3. Kontrollera att du fått din rabatt och gå sen vidare med din bokning.