Nordic Nest rabattkod

Aktuella Nordic Nest rabattkoder och erbjudanden för februari 2023

Gå till nordicnest.se

Andra besökare tittade även på

Nordic Nest

Hos Nordic Nest köper du skandinavisk design när den är som bäst. Via deras nätbutik går det snabbt, lätt och enkelt att förnya ditt hem. Nordic Nests affärsidé är att marknadsföra och sälja skandinavisk design över hela världen. På sin webbplats presenterar de formgivare, varumärken och produkter fokus på den skandinaviska inredningsstilen för hem och kontor.

Hos Nordic Nest finner du ett stort och genomtänkt urval av produkter med skandinavisk design i alla prislägen. Hos Nordic Nest hittar du ett fantastiskt sortiment av köksutrustning, porslin, mattor, textiler, möbler, belysning och väggdekorer.

Inredningsbutik på nätet med skandinaviskt fokus

Nordic Nest är en svensk inredningsbutik på nätet som fokuserar på skandinavisk design. Du hittar inredning och design för hemmets alla rum från över 200 olika skandinaviska varumärken. Allt är noga utvalt och kommer från märken som Marimekko. Pappelina, String möbler. Ferm living m.fl. Man siktar på att skapa en tydlig bild av vad skandinavisk design står för och vad som gör denna stil så unik.

Som förväntat av en designbutik är Nordic Nests webbplats riktigt snygg. Du hittar enkelt vad du letar efter genom att börja i navigationsfältet längst upp på hemsidan där du väljer bland kategorier som kök, dukning, inredningsdetaljer, tyg, mattor, belysning, tapet, möbler och smycken.

Det finns också särskilda länkar för nyheter, kampanjer, varumärken och till deras Outlet-avdelning. Dessutom för den som vill ha lite extra inspiration finns en särskild länk för detta också. Där hittar du produkter sammansatta i olika teman så att du lättare hittar det du söker och samtidigt får tips och inspiration. Du kan också få presenttips för olika tillfällen så som bröllop, dop och examen och här finns även en speciell kategori för miljövänlig design.

Nordic Nest har trygg e-handelscertifiering från branschorganisationen Svensk Distanshandel och erbjuder säkra betalningsmetoder för dina köp. Kortbetalning accepteras med AmEx, VISA, MasterCard, Eurocard, Maestro och JCB. Kortuppgifter hanteras av PayEx betalväxel, vilken är certifierad enligt PCI DSS. För dig som är kund i Nordea eller Swedbank går det också bra att direktbetala från din bank. Slutligen kan du välja Klarna faktura eller delbetalning.

Har du frågor angående ditt köp eller din betalning så kan du kontakta Nordic Nests kundtjänst på email: info@nordicnest.se eller telefon: 0480 - 44 99 20. De rekommenderar att e-posta och lovar att svara inom 48 timmar.

Fri frakt på alla beställningar

Nordic Nest erbjuder fri frakt på alla köp. De skickar med posten och normalt sett ligger leveranstiden inom Sverige på 1-3 arbetsdagar. Såvida du inte bor norr om Sundsvall för då kan det ta ytterligare någon dag.

Vill du hålla dig uppdaterad från Nordic Nest så kan du teckna deras nyhetsbrev. Glöm heller inte att alltid kolla här på Rabatt.se efter de senaste erbjudandena från Nordic Nest.

Så använder du en rabattkod hos Nordic Nest

  1. Välj först ut vilka designprodukter du vill införskaffa dig från Nordic Nest.
  2. När du shoppat klart så navigerar du dig vidare till kassan.
  3. Till höger på sidan hittar du en liten titel med texten "Jag har en rabattkod".
  4. Ange där din Nordic Nest rabattkod och tryck sedan på knappen "Aktivera".
  5. Kontrollera att din rabatt har registrerats och gå sen vidare till betalningen.