Jotex rabattkod

Jotex är Sveriges största postorderföretag för hemtextil och dekoration och är ledande på heminredning via postorder och internet. Jotex är gardinspecialist och vill inspirera till att förnya hemma genom att ha stor mångfald och variation i sitt sortiment. De har bl.a. mattor, badrumssaker, gardiner och sängkläder, och till jul har de alltid ett stort utbud av både traditionella och moderna julsaker.

Jotex erbjuder ett prisvärt nöje för alla som är intresserade av heminredning, och som vill ha möjlighet att förnya ofta.

Jotex finns i Sverige, Norge och Finland och är ett renodlat distanshandelsföretag. Företaget bedriver all sin verksamhet i Sveriges postordermecka – Borås – och ger ut fyra kataloger per år; vår, sommar, höst och jul.

Rabatt.se presenterar erbjudanden och kampanjer från Jotex och på denna sida kan du hitta erbjudandekoder samt information om reor, rabatter och klipp. Skulle du hitta något erbjudande utöver det som finns på rabatt.se kan du tipsa oss. Tillsammans kan vi göra fina klipp!

Rabattkoder från Jotex

70% rabatt
Gäller till och med 2017-07-02

Sommarrea!

Erbjudandet gäller fram t.o.m. 2017-07-02. Kan inte kombineras med andra erbjudanden, rea eller rabatter.

Tidigare erbjudanden

Erbjudande
Erbjudandet utgick 2016-06-11

Rea hos Jotex - Upp till 80% rabatt