50plusmatch rabattkod

Aktuella 50plusmatch rabattkoder och erbjudanden för februari 2023

Gå till 50plusmatch.se

Andra besökare tittade även på

50plusmatch

50plusmatch är datingsajten för dig över 50 år som söker ny partner. Här hittar du andra aktiva och trevliga människor i din ålder som också söker efter kärleken. Hälften av användarna är kvinnor och hälften är män. Sajten kontrollerar alla profiler som skrivs innan de läggs ut och du kan enkelt använda din mobil för att komma igång med dejtandet. När du hittar en interssant person på 50plusmatch som du vill lära känna bättre kan du använda dig av den privata chatfunktionen för att starta en konversation.

Online dating för dig över 50 år

50plusmatch erbjuda online dating för aktiva män och kvinnor över 50 år. Sök igenom alla profiler för att hitta rätt vän för dig. Du hittar information om intressen, religiös inriktning och mycket mer. Genom sajten får du också möjlighet att skicka meddelanden direkt till de personer som du vill prata med. 50plusmatch är ett säkert ställe där man tar hänsyn till personlig integritet. Hos dem kan du lita på att de människor du möter är de som de säger att de är. Alla profiler kontrolleras manuellt för att förhindra dubbelregistreringar och oansvarigt eller oärligt användande. Således kan du vara säker på att den som ringer faktiskt är den person som du har läst om och sett bilder på.

50plusmatch startades 2010 och fokuserar enbart på dejtingtjänster för personer över 50 år. Sajten drivs av Match Media som har liknande sajter i Danmark, Sverige, Belgien och Nederländerna. Även om Match Media är en internationell organisation så är varje underavdelning särskilt fokus på den lokala marknaden. Detta beror på att t.ex. norrmännen dejtar annorlunda än belgarna gör. Därför är det viktigt att anpassa webbsidor och innehåll till det specifika landets normer och regler. 50plusmatch arbetar hårt för att få dig att känna dig som hemma.

Det är helt gratis att gå med i 50plusmatch, och det finns inga åtaganden. Du kan fylla i din profil och leta efter andra utan att betala ett öre. Du kan lägga till bilder och skicka meddelanden till de du är intresserad av. Om du är en mer aktiv användare kan du prenumerera för att få utökad tillgång som egen “messenger” för direktkontakt och möjlighet att se vem som har besökt din profil.

Har du frågor till 50plusmatch om sajten eller hur processen fungerar skickar du helt enkelt e-post. Du får alltid ett personligt svar inom en kort tid och det kommer alltid att vara en riktig person i andra änden. Genom 50plusmatch söker du nya profiler både på PC och Mac samt på din iPad och iPhone. Du får alltid aviseringar när det finns nya meddelanden från potentiella pojk- eller flickvänner.