Hotels.com rabattkod

Hotels.com är ledande inom hotellbokning i hela världen. De har ett av världens största utbud av boendealternativ, både enskilda hotell och stora hotellkedjor.

Hotels.com hjälper dig att få de bästa priserna på fler än 100 000 boenden runt om i världen. På Rabatt.se hittar du de senaste rabattkoderna och kampanjer från Hotels.com som hjälper dig att spara upp till 15% på din hotellbokning. Du kan oftast kombinera dessa rabattkoder med andra erbjudanden på Hotels.com, vilket gör att du kan spara upp till 70%!

Rabattkoder från Hotels.com

40% rabatt
Gäller tills vidare

Sommarrea - Upp till 40% rabatt

50% rabatt
Gäller tills vidare

Spara upp till 50 % på sista minuten-erbjudanden

Gratis
Gäller tills vidare

Var 11:e natt utan kostnad med Hotels lojalitetsprogram

Tidigare erbjudanden

star Populär
10% rabatt
Erbjudandet utgick 2017-07-27

10% rabatt på din bokning!

50% rabatt
Erbjudandet utgick 2017-07-06

48-timmarsrea - Upp till 50% rabatt

10% rabatt
Erbjudandet utgick 2017-06-22

10% rabatt på din bokning

Om rabattkoder från Hotels.com

Bokningar

På Hotels.com kan du boka hotell över hela världens med kraftigt rabatterade priser. Du hittar enkelt de bästa priserna och hotellen via hemsidan, och där kan du snabbt göra en bokning som passar dig. Vill du inte göra en onlinebokning kan du istället göra det via ett telefonsamtal. Om du skulle ångra dig med din bokning och behöver avboka eller boka om, erbjuder Hotels.com dig avgiftsfri avbokning.

Hos Hotels.com kan du dra nytta av prisvärda sista-minuten erbjudanden runt om i världen. Du hittar även Dagens erbjudande där du kan spara upp till 50% på din bokning.

Hitta rätt hotell

Genom Hotels.com kan du boka hotell runt om i hela världen, t.ex. i Amsterdam, Rom, Miami Beach, Bangkok, Dubai och New York för att nämna några av de populäraste resmålen som Hotels.com erbjuder rabatterade priser till. Du kan hitta mängder av olika hotell, allt ifrån små mysiga hotell till de största och lyxigaste hotellen. Skäm bort dig själv eller någon du tycker om med en skön spaweekend i Italien, shoppingresa till New York eller varför inte en solsemester i Thailand. Alla dessa hotell hittar du hos Hotels.com till rabatterade priser!

Hotels.com använder sig av ett bonussystem vilket innebär att när du samlat på dig 10 hotellnätter så får du en extranatt på köpet!

Hotels.com erbjuder alltid:

  • Bästa pris på över 100 000 hotell världen över
  • Ingen avbokningsavgift
  • Prisgaranti
  • Omdömen från gäster på hemsidan