Aliexpress rabattkod

Aktuella Aliexpress rabattkoder och erbjudanden för december 2022

Gå till aliexpress.com

Andra besökare tittade även på

Aliexpress

Aliexpress är som en gigantisk marknad på nätet där både företag och privatpersoner säljer både det ena och det andra. Här kan du hitta nästan vad som helst. Allt ifrån bebissaker, mobiler, bilar, motorcyklar, skönhetsprodukter och elektronik varor till olika bröllopstillbehör. Det är en salig blandning av allt möjligt. Genom Aliexpress organiserade webbshop finns nästan allt du kan tänkas önska dig tillgängligt att beställas med fri frakt hem till dig.

Ali Express, en del av Alibaba Group i Kina. De har vuxit dramatiskt de senaste åren och är idag en av världens största e-handelsföretag med över 6000 olika produktkategorier. Erbjudandena är mycket varierande: Elektronik, mode, leksaker, smycken, och mycket mer.

Ali Express säljer däremot inte själv varorna - De erbjuder, som Ebay, möjligheten för säljare att göra det själv. Tack vare detta tillvägagångssätt har de ett mycket stort utbud som växer snabbt och kan hålla fantastiska priser.

Världsledande e-handlare med otroliga priser

Vare sig du är ute efter produkter till ditt bröllop eller kanske husdjurstillbehör så har Aliexpress allt du kan tänkas behöva eller vilja ha. Med ett gigantiskt sortiment erbjuder de nästan allt, bokstavligt talar. Med Aliexpress fantastiska priser kan du göra riktiga fynd ifrån tusentals säljare direkt från Kina men också från andra delar av världen.

Aliexpress är Kinas egen e-handelsjätte. Hemsidan är lättnavigerad med 40 olika kategorier som tillsammans innehåller miljoner olika varor som bara väntar på att bli beställda. Du kan lätt klicka dig igenom kategorierna då de är ordentligt och logiskt uppdelade för att det ska vara lätt för dig att få en överblick över alla deras produkter. Vill du söka efter specifika varor kan du även göra det genom en sökfunktion. Det finns även ett alternativ som heter ”wishlist” här kan du klicka i varor som du skulle vilja ha och på så sätt slippa att få oönskade födelsedagspresenter och julklappar.

Fri frakt alternativ

Aliexpress accepterar många olika betalnings alternativ såsom VISA, MasterCard, Western Union, Maestro, Webmoney, Alipay och QIWI Wallet. Aliexpress erbjuder en mäng alternativ för leveranser. De olika företagen och privatpersonerna hos Aliexpress använder sig bland annat av Singapore Post, UPS, DHL, ePacket, deras priser beror på storleken och kvantiteten av paketet som ska levereras men om du använder dig utav China Post Air Mail är frakten gratis.

Om du inte skulle vara nöjd med ditt köp kan du självklart returnera varan och få dina pengar tillbaka. Aliexpress har en hjälpsam kundtjänst som hjälper dig om du skulle ha någon fråga angående ditt köp eller om deras hemsida. Det är enkelt att fynda hos Aliexpress. Allt du behöver göra är att skapa ett konto, välja de varor du vill ha, gå till kassan för att slutföra ditt köp och sedan invänta din leverans som oftast kommer snabbt.

För att inte gå miste om spännande erbjudanden och nya kampanjer kan du skriva upp dig som prenumerant till Aliexpress nyhetsbrev eller följa dem via Facebook och Twitter.

Så använder du en rabattkod hos Aliexpress

Hos Aliexpress kallas rabattkoden för coupon code. För att använda din Aliexpress rabattkod klickar du i rutan där det står ”enter coupon code” och fyller sedan i rabattkoden i fälted bredvid. För att få ditt nya smartare och bättre pris uträknat klickar du på ”apply.”