Amoma rabattkod

Aktuella Amoma rabattkoder och erbjudanden för mars 2023

Gå till amoma.com

Andra besökare tittade även på

Amoma

Amoma är en internationell resebyrå med huvudkontor i Geneve. De har en svensk internetsajt där du enkelt bokar det bästa boendet för din semester och dina resor. Med Amoma sover du gott och sparar pengar var du än befinner dig i världen. De har en snabb sökmotor som gör det lätt för dig att snabbt hitta det bästa alternativet för din budget. Dessutom har de telefonbokning som är öppen dygnet runt.

Amoma är kända för sin fina kundservice och är bäst i sin kategori hos Trustpilot.

Europeisk resebyrå

Amoma är en resebyrå från Schweiz som nu också har svensk internetresebyrå. Hos dem bokar du enkelt hotell på deras snabba webbplats. Du har full kontroll över dina bokninar med hjälp av deras experter från början till slut. Hos Amoma bokar du över 230 000 olika boende alternativ, allt från hostel till lyxhotell på över 47 000 olika resmål över hela världen. Amoma gör det enkelt för dig att hitta det perfekta boendet för dig på din semester. Amoma driver flera internationella internetresebyrår både i Europa och på andra kontinenter. Huduvkontoret ligger i Geneve i Schweiz, men man har också kontor på fyra andra platser runt om i världen.

Gå in på Amoma.com och klicka i svenska längst upp på sidan om du inte hamnar på den svenska webbplatsen automatiskt. Fyll sedan i dina resedatum i den enkla sökfunktionen mitt på sidan. På bara ett ögonblick får du upp hela deras hotellutbud på din destination, till bäst pris och med all information som du behöver. Priset du ser är alltid det slutgiltiga priset. Du får aldrig någa obehagliga överraskningar i kassan. Längre ner på sidan hittar du länkar där du direkt kan gå in på populära resmål som Las Vegas, Berlin, London, Rom m.fl och på så sätt hitta de bästa hotellrummen för din plånbok.

Amoma har helt säkra betalningsalternativ. De är 100% säkra med Thawte Digital Certificate. Du betalar med korten American Express, Visa eller Mastercard. Det går också bra att betala säkert med PayPal eller via wire transfer från din bank. Genom ditt konto har du sedan full kontroll över din bokning under hela resans gång.

Hos Amoma står kunden alltid i centrum och de har fått höga betyg hos Både Trustpilot och Google. Hos Trustpilot är de bäst i sin kategori. Du kontakta dem via ett kontaktformulär som du kommer åt via länken Kontakta Oss. Fyll i den kategori din fråga tillhör och skriv sedan din fråga i formuläret. Det går också att kontakta dem på svenskt telefonnummer: 08 44 68 20 30.

Amoma följer du på Facebook, Twitter eller Google + för den senaste informationen och de bästa erbjudanden.