Animail rabattkod

Aktuella Animail rabattkoder och erbjudanden för februari 2023

Gå till animail.se

Utgångna rabattkoder från Animail

Andra besökare tittade även på

Animail

Animail är Sveriges största djuraffär på nätet, med många olika fodermärken för både hund och katt. Animail är både husdjurets och ägarens favoritaffär.

Animail har ett brett sortiment av allt som kan behövas för nöjda husdjur som exempelvis hundar, katter, reptiler, kaniner, hamstrar och andra smådjur.

Du får alltid fri frakt när du handlar för minst 500 kronor. Animail är både prisvärt och bekvämt för den moderna husdjursägaren som hellre vill få den tunga och kanske lite otympliga husdjursmaten levererad istället för att själv släpa hem den från affären.

Sveriges största djuraffär

Animail är Sveriges största djuraffär på nätet. Animail har som vision och målsättning att ha det bredaste utbudet i Sverige för ditt husdjur. Med de flesta populära märken för foder för hund och katt har de en fullspäckad affär som bara är ett klick bort. Hos Animail hittar du inte bara mat utan de har även ett stort sortiment av inredning, husdjurskläder, hundleksaker, böcker och lite till för ditt husdjur. De jobbar alltid aktivt på att bredda sortimentet för dina små älsklingsdjur som fiskar, hamstrar, reptiler med flera.

Animail har en lättnavigerad hemsida i ljusa fräscha färger där du enkelt finner vad du söker via deras uppdelade kategorier för diverse husdjur. Du kan även söka bland märken eller skriva in en sökterm i rutan ”sök.” Med en passion och kunskap om djur och deras levnad så levererar Animail produkter av högsta standard till sina kunder. Deras mål är att erbjuda det du och ditt husdjur önskar med en snabb och smidig hemleverans.

Fri frakt över 500 kr

Du kan vara trygg när du handlar hos Animail då de har kvalitetsstämpeln ”Trygg E-handel.” Animail tillämpar fri ångerrätt, fria returer och står alltid för fraktkostnaden om du handlar för mer än 500 kronor. Animail har som mål att leverera ditt köp snabbt och tryggt. Deras leveranstid är på 1-3 dagar beroende på ort. Du väljer själv om du vill ha hempaket med eller utan kvittens alternativt sänt till ditt närmsta postombud. Du har upp till 30 dagars öppet köp. Vid köp under 500 kronor tillkommer en avgift på 49 kronor för hempaket utan kvittens eller för leverans till närmaste postombud. För hempaket med kvittens tillkommer en avgift på 149 kronor. Betalning sker via faktura, internetbank eller med kreditkort.

Följ Animail både på Facebook och Instagram för att ta del av nya spännande kampanjer, utlottningar, tävlingar och erbjudanden. Du kan även välja att prenumerera på Animails nyhetsbrev så att du alltid är uppdaterad med de senaste nyheterna för dina husdjur. Om frågor skulle uppstå står Animalis hjälpsamma kundtjänst beredda att hjälpa dig via telefon eller mail, vardagar mellan kl. 09.00-17.00.

Så använder du en rabattkod hos Animail

  1. När du väl kommer till kassan för att slutföra ditt köp finner du en grön ruta där det står ”kampanjkod eller presentkort” över dina valda produkter.
  2. Klicka på den gröna rutan och fyll i din Animail kampanjkod. För att få ditt nya rabatterade pris framräknat klickar du på ”lägg till".
  3. Kontrollera din rabatt och gå sedan vidare med ditt köp.