Balders Hage rabattkod

Aktuella Balders Hage rabattkoder och erbjudanden för oktober 2023

Erbjudande

Välkommen till REA-avdelningen hos Balders Hage!

Utgångna rabattkoder från Balders Hage

Fri frakt

Fri frakt vid köp över 600 kr

Inredningsbutik för den gillar lantligt och Shabby Chic

Balders Hages Diversehandel har funnits sedan 1973 i Alingsås. Man har nu också butik i Göteborg och försäljning på nätet. Företaget bakom Balders Hage står också bakom varumärket Strömshaga. Både butiken och heminredningsmärket står för lantlig stil, industriell och retro heminredning. Hos dem köper du heminredningsdetaljer, köksprylar, hemtextilier, inredning för barnrum m.m.

Gå in i internetbutiken på Baldershage.se och shoppa genom att klicka på någon av avdelningarna i menyn på vänster sida. Där kan du direkt gå in på textilier, kök, duka och servera, burkar, dekoration, retro, på väggen, belysning, förvaring, för barnen, klockor, badrum, städ och praktiska prylar. Allt noga utvalt för den som gillar traditionell lantlig stil med shabby chic och vintage. Ett inspirerande sortiment med bredd och enkelhet. Sortimentet kommer från olika leverantörer och kompletteras med det egna varumärket Strömshaga som tagits fram för att kompletterar det som redan fanns i branschen. Missa heller inte Outlet länken som du hittar i menyn längst upp på sidan längst till höger.

Fri frakt över 600 kr

Hos Balders Hage betalar du med betal- eller kreditkort Visa eller Mastercard. Det går också bra att förskottsbetala till bank eller postgironummer eller att betala mot faktura genom Klarna. Genom Klarna har du också möjlighet att dela upp din betalning genom Klarna konto. Alla försändelser skickas med Posten eller DHL och tar upp till fyra dagar. Vid beställningar inom Sverige är det fraktfritt på köp över 600 sek. Handlar du för ett lägre belopp tillkommer en fraktkostnad på 49 sek (med DHL) och 69 sek (med Posten) om det ska skickas med Posten. För möbler tillkommer en volymbaserad frakt beroende på ort.

Balders Hage har kundtjänst via ett kontaktformulär. Det går också bra att ringa till dem på telefon: 031-711 48 20 eller skriva e-post till order baldershage.se. Kundtjänsten har öppet måndag till torsdag: kl. 8.00-17.00 (lunchstängt kl. 13.00-14.00) samt fredag: kl. 8.00-14.00. Vill du få löpande information från dem så har de eget nyhetsbrev. De har också en egen blogg och finns att hitta på Facebook och Instagram. Du hittar länkar till bloggen och sociala media i menyn längst upp på sidan.

Så här använder du din Balders Hage rabattkod

  1. Har du en rabattkod från Balders Hage så använder du den i kassan. I din kundvagn, nedanför dina varor, ser du ett fält med rubriken "Rabattkod".
  2. Ange din Balders Hage rabattkod i fältet och klicka sedan på "Ok".
  3. Kontrollera att du fått din rabatt och gå sen vidare med ditt köp.