Banggood rabattkod

Aktuella Banggood rabattkoder och erbjudanden för februari 2023

Gå till banggood.com

Utgångna rabattkoder från Banggood

Andra besökare tittade även på

Banggood

Banggood.com är en av Kinas ledande e-kommersplatformer. Deras strävan är att leverera produkter av bästa kvalitet, bra kundtjänst, same de bästa priserna. Banggood undersöker och utvecklar kontinuerligt sina produkter och arbetar hela tiden för att öka på utbudet. För tillfället innefattar utbudet över 70,000 produkter.

Världsomspännande e-handlare inom elektronik m.m.

Banggood är en internetbutik som ger dig möjlighet att handla direkt från Kina till de allra bästa priserna. Företaget startades 2004 och specialiserade sig först på elektronik. Numer har butiken utvecklats till att täcka i stort sett allt du behöver för att leva väl. Namnet, Banggood, har inspirerats av ambitionen att du alltid ska få bäst "bang for you buck" d.v.s. bäst värde för dina pengar. Man har fler än 1000 anställda fördelade på fyra kontor på plats i Kina där den mesta tillverkningen sker, i Hong Kong, Shenzhen, Hangzhou och Yiwu.

Gå in i butiken hos Banggood och hitta fler än 70 000 olika produkter inom kategorier som elektronik, mobiltelefoner, leksaker, LED lampor, smycken, skönhetsprodukter, klockor m.fl. Alla produkter är noga utvalda för att hålla Banggoods höga kvalitetsstandard. Shoppen är på engelska men du kan ställa in på att få priser i Skr. Du hittar alla kategorier i en meny på vänster sida. Gå direkt in på t.ex: tillbehör till din iPhone eller hobbyprodukter. Kolla också alltid kampanjer och erbjudanden på hemsidan. I en meny längst upp på sidan hittar du dessutom en länk till "Flash Deals". Kollar du dagligen kan du göra otroliga fynd.

Fri frakt alternativ över hela världen

Betalning sker med kreditkort som Visa, Mastercard eller JCB. Du kan också betala med PayPal, QIWI, WebMoney m.fl. Man har flera olika leveransalternativ till Sverige och man skeppar både direkt från Kina och från sitt lager i Europa. Tänk dock på att vara ute i god tid när du beställer från dem om du vill använda dig av fri frakt eller de billigaste alternativen och din vara skickas från Kina. Det finns dock också expressfrakt-alternativ.

Hos Banggood vill man hålla hög kvalitet också när det gäller kundtjänsten. Du kontaktar dem på live chatt, via e-mail, telefon eller genom ett kontaktformulär. Banggood har naturligtvis eget nyhetsbrev och finns i de flesta sociala media som Facebook, Instagram, Twitter m.fl.

Så använder du en rabattkod hos Banggood

  1. Har du en rabattkod från Banggood så anger du den i kassan. På vänster sida där du väljer vilket land du bor i ser du ett fält i vilket det står "coupon code".
  2. Ange din Banggood rabattkod i kassan och klicka sedan på "Apply".
  3. Kontrollera att du fått din rabatt enligt din Banggood rabattkod och gå sen vidare med ditt köp.