Baresso rabattkod

Aktuella Baresso rabattkoder och erbjudanden för maj 2024

Erbjudande
Erbjudande

Aktuella erbjudanden hos Baresso

Vanliga frågor

Vilka fraktalternativ erbjuder Baresso?

Baresso erbjuder flera fraktalternativ för att möta olika behov. För mindre paket under 0,2 kg använder de Postnord Varubrev för 39 kr, där varubrevet levereras direkt i brevlådan. För större paket finns Postnord MyPack Collect och MyPack Home med en fraktkostnad på 59 kr respektive 129 kr, där paketet hämtas hos ett ombud eller levereras hem. DHL Service Point är ett annat alternativ med en avgift på 59 kr för ordervärden under 200 kr och 19 kr för beställningar över 200 kr. Dessutom erbjuder de gratis upphämtning i deras hämtbutik i Södertälje.

Hur lång är leveranstiden hos Baresso?

Leveranstiden varierar beroende på produkten och anges i produktinformationen. Den längsta leveranstiden gäller vid beställning av flera varor med olika leveranstider. Vanligtvis är leveranstiden nästkommande vardag efter att varan lämnat lagret. Dock, under högsäsonger som Black Friday, kan leveranstider inte garanteras. Om leveranstiden överskrider 10 dagar meddelar Baresso kunden, som har rätt att häva köpet.

Vad gäller för prissättning och betalning hos Baresso?

Priserna hos Baresso är i svenska kronor (SEK) och inkluderar moms. Det pris som gäller är det som finns angivet den dag beställningen görs. Eventuella fraktkostnader visas innan köpet bekräftas. Baresso erbjuder flera betalningsalternativ genom Qliro, inklusive faktura som förvalt alternativ, för en flexibel och säker betalningsprocess.

Hur fungerar Baressos presentkort?

Presentkort kan beställas via Baressos webbshop och skickas till mottagarens e-postadress med ett specifikt ordernummer. Kunden väljer belopp, går till kassan och fyller i person- och kontouppgifter samt mottagarens namn och e-postadress i kommentarfältet. Kunden kan också ange när presentkortet ska levereras och inkludera en personlig hälsning.

Vad är Baressos policy för ångerrätt?

Baresso följer konsumentskyddslagstiftningen och erbjuder 14 dagars ångerrätt från den dag kunden eller dess ombud mottagit varan. För att utnyttja ångerrätten måste produkten vara oanvänd, i väsentligen oförändrat skick och i obruten förpackning. Returer av hygienartiklar i bruten förpackning godkänns inte. Baresso återbetalar till ett svenskt bankkonto, postgiro eller bankgirokonto.

Så här använder du din Baresso rabattkod

  1. Gå till kassan: Välj leveransalternativ och fyll i dina uppgifter.
  2. Ange kampanjkod: Under orderöversikten, leta efter fältet med texten “Lösa in presentkort eller ange kampanjkod”.
  3. Fyll i kampanjkoden: Skriv in din rabattkod i det dedikerade fältet.
  4. Aktivera rabatten: Klicka på knappen “Lös in” för att tillämpa din rabatt.
  5. Slutför köpet: Kontrollera att rabatten har dragits av från totalbeloppet innan du fortsätter.