Baresso rabattkod

Aktuella Baresso rabattkoder och erbjudanden för december 2023

Erbjudande

Aktuella erbjudanden hos Baresso

Billiga hårvårdsprodukter och mycket mer hos Baresso

Baresso.se är en skönhetsbutik på nätet som främst specialiserar sig på hårvårdsprodukter till låga priser. Hos dem hittar du det mesta inom hår, styling och frisörartiklar från såväl kända som okända märken. Även om hår är deras specialitet har de även många andra saker inom skönhet, accessoarer, inredningsdetaljer och t.o.m. produkter för ditt husdjur. Om namnet känns välbekant så har Baresso frisörsalonger i Stockholm och Nyköping och samma företag är också verksamma i kaffebranschen med caféer i Stockholm. Som en extra bonus kan du köpa espresso- och kaffemaskiner av alla de slag på deras sajt. Vad slår väl en espresso eller en dekadent latte medan du skämmer bort dig själv med dina senaste skönhetsinköp från Baresso!

Baresso har en attraktiv och väl organiserad webbutik. Du kan naturligtvis direkt söka efter vad du behöver i sökfunktionen eller så shoppar du runt i de olika kategorierna som är Hårvård, Hårförlängning, Färg och toning, Styling verktyg, Skönhetsvård, För män, För Hemmet, Accessoarer, Parfymer, Djurvård, Salong Baresso, Frisörartiklar och Barista Shop. I kategorin Salong Baresso kan du köpa presentkort till Baressos salonger till mycket förmånliga priser. Du hittar också en Fyndhörna, en Love Shop och en Pink Shop. I Love Shop finns produkter av det privatare slaget och Pink Shop innehåller naturligtvis allting i rosa. Du kan också navigera utifrån vilket märke du föredrar som t.ex. Wella, Rapunzel, GloMinerals, Matrix, Redken, Tigi och många, många fler.

Baresso.se drivs och ägs av Ninmar Baresso Invest AB vilket är ett svenskt företag som har bolagsadress i Södertälje. Den ursprungliga verksamheten startades 1991 var frisörsalonger, av vilka det nu finns fyra i Stockholm och en i Nyköping. Man har sedan expanderat till internet handel och restaurangverksamhet i form av caféer.

Hos Baresso betalar du genom direkbetalning från Swedbank och SEB, med korten Visa eller Mastercard samt mot Klarna faktura eller konto. De digitala överföringarna sköts av Auriga med 3D Secure teknik. Har du frågor om betalning eller annat når du Baressos kundtjänst: på tel. 08-600 40 75, vardagar kl. 10.00–18.00 eller på e-post: [email protected]. För dig som har mer specifika frågor rörande hår och styling finns det dessutom möjlighet att få kontakt med en av Baressos proffsiga frisörer på e-post: [email protected].

Baresso har en aktiv närvaro bland sociala media och går att följa på Facebook, Twitter och Youtube. Särskilt på Facebook är man mycket populära och aktiva med många bra erbjudanden och tips. Du kan också prenumerera på Baressos egna nyhetsbrev.

Enhetsfrakt 59 kr hos Baresso

Baresso använder sig av Posten och DHL som speditörer. Postens fraktavgift med Posten Paket är 59 kr på alla order. Du kan också välja att hämta dina produkter i någon av Baressos salonger. Baresso skeppar också inom EU och till Norge. Normal leverenstid inom Sverige anges till 1-5 arbetsdagar. Sedvanlig 14 dagars ångerrätt gäller och du står själv för returkostnaden.

Så här använder du din Baresso rabattkod

  1. Gå till kassan och fyll i dina uppgifter samt välj leveransalternativ.
  2. Du kommer nu till en del där du ombeds se över din beställning. Nedanför dina produkter ser du ett ljusblått fält med rubriken: ”Lösa in presentkort eller ange kampanjkod”.
  3. Fyll i din Baresso kampanjkod i det angivna fältet.
  4. Klicka på: ”Lös in”.
  5. Kontrollera din rabatt och fortsätt sen med ditt köp.