Belysningsdesign rabattkod

Aktuella Belysningsdesign rabattkoder och erbjudanden för mars 2023

Gå till belysningsdesign.se

Utgångna rabattkoder från Belysningsdesign

Andra besökare tittade även på

Belysningsdesign

Belysningsdesign.se är en av Sveriges främsta nätbutiker inom lampor och belysning. De säljer kvalitetslampor från svenska tillverkare som Markslöjd, LampGustaf och Belid. Alla deras produkter håller hög kvalitet och de har nätets kanske bästa priser. Hos dem hittar du taklampor, kristallkronor, väggbelysning, bordslampor, utomhusbelysning osv.

Lampor och belysning på nätet till bra priser

Hos Belysningsdesign hittar du lampor och belysning på nätet. Belysning blir en allt viktigare del av vår hemmiljö särskilt för oss som under vintern bor i den mörkare delen av världen. Fokus ligger idag inte bara på funktion utan även på belysning som inredningsdetalj. Med rätt belysning skapar du i ditt hem olika atmosfärer för olika behov. Belysningsdesign har ett brett utbud av kristallkronor, tak- och vägglampor, bords- och golvlampor, fönsterlampor, utebelysning och belysning för badrum. Kort och gott allt du kan tänkas behöva för att lysa upp ditt hem och dina uteutrymmen. Belysningsdesign erbjuder armaturer av hög kvalitet till bra priser och företaget har fått mycket fina recensioner på Trustpilot.

Belysningsdetalj har en attraktiv och fin webbsajt. Naturligtvis finns en sökfunktion eller så går du via någon av huvudkategorierna för att hitta det just du söker. Hos Belysningsdesign hittar du bland annat takspottar, takkronor, kristallbollar, fönsterpendlar, kristallkronor för badrum, väggplafonder, väggspottar, lampfötter, barnlampor och mycket mer. Belysningsdesign har produkter från märken som Markslöjd, LampGustaf, VITA, Malmbergs och Krebs Stockholm m.fl. På hemsidan hittar du också alltid information om aktuella reor och andra erbjudanden

Belysningsdetalj har funnits sedan 2006 och drivs av ett team på fyra personer. Företaget har sitt säte i Stockholm och levererar idag till Sverige, Norge, Danmark och Finland. Belysningsdetalj vill att det ska vara tryggt att handla från dem och har Trygg e-handelscertifiering från branschorganisationen Svensk Distanshandel.

Hos Belysningsdetalj finns flera olika betalningsalternativ. De erbjuder direktbetalning från Sveriges fyra ledande banker (SEB, Swedbank, Nordea och Handelsbanken), kortbetalning med Visa och Mastercard samt Klarna faktura, konto eller delbetalning. Behöver du hjälp med dina inköp från Belysningsdetalj har de personlig kundservice på telefon: 08-510 620 10, vardagar mellan kl. 09.00-17.00 eller via e-post: info@belysningsdetalj.se. Det finns också en chatt som fungerar som kontaktformulär när kundtjänsten är offline.

Belysningsdetalj har ett eget nyhetsbrev med det senaste och är aktiva inom sociala media. Du hittar dem såväl på Facebook och Twitter som på Youtube. Särskilt på Youtube hittar du inspirerande klipp på många av deras produkter. Belysningsdesign har också en egen blogg med tips och fina fotografier.

Fri frakt över 500 kr

Belysningsdetalj har fri frakt på beställningar över 500 kr. För mindre beställningar betalar du 55 kr för frakt. Leverans sker normalt inom 1-3 dagar i Sverige till Postens utlämningsställen. Mot en extra avgift går det också att få hemleverans. Belysningsdetalj har 60 dagars öppet köp och nöjd kundgaranti.

Så använder du en rabattkod hos Belysningsdesign

  1. En rabattkod Belysningsdetalj använder du i kassan.
  2. Längst upp i höger hörn parallellt med texten kassa ser du ett fält med rubriken: ”Presentkort/Rabattkod?”
  3. Där skriver du in din Belysningsdetalj rabattkod och klickar sedan på: ”Använd kod”.
  4. Kontrollera att din rabatt fungerat och gå sedan vidare med ditt inköp.