Black Snow rabattkod

Aktuella Black Snow rabattkoder och erbjudanden för mars 2023

Gå till black-snow.se

Utgångna rabattkoder från Black Snow

Andra besökare tittade även på

Black Snow

Blacksnow är butiken för alla entusiastiska skidåkare och snowboardåkare. De har alla produkter du behöver för en lyckad dag i backen. Allt från skidor och snowboard till skydd och hjälmkameror. Köp all din skidutrustning till riktigt bra priser i deras webbshop.

I butiken jobbar endast entusiastiska friåkare som gärna hjälper dig med frågor och funderingar. Hos Blacksnow hittar du en bra blandning mellan kända och okända varumärken.

Du får fri frakt när du handlar för mist 500 kronor och du har alltid fria returer på alla dina köp.

Specialistbutik för skidåkning och snowboard

Black-snow.se är Sveriges antagligen bästa webbshop för friåkaren. Butiken drivs av entusiastiska skid och snowboardåkare. Kvalitet betyder allt och man tillhandahåller därför bara produkter som de själva vill använda eller har testat. Hos Blacksnow hittar du allt du behöver för den absolut bästa skid eller snowboardupplevelsen. Butiken är svensk och har sitt lager i Uppsala. Hos Blacksnow jobbar man för att du som kund ska få en en så bra skidsemester som möjligt, oavsett om du åker en vecka eller hela säsongen.

Gå in på black-snow.se och hitta vad du behöver får årets skidsäsong. De har alla kategorier i en meny längst upp på hemsidan. I butiken hittar du skydd, hjälmkameror, skidor, snowboards, pjäxor, skidglasögon, tillbehör och naturligtvis massor av snygga och funktionella kläder för både damer och herrar. De har massor av de mest kända och omtyckta varumärkena men också en del unika märken. Shoppa varumärken som Armada, Bern, Head, Oakley, Hestra, Dragon, Nike, Volcom och många fler.

Fri frakt över 500 kronor och fria returer

När det är dags att betala så accepterar Blacksnow Visa, MasterCard, American Express, JCB och Visa Electron. Man använder betalväxeln Epay som är PCI certifierade. Överföringen av kortuppgifter sker med SSL-kryptering. Alla beställningar skickas med Posten / GLS och normala leveranstider är 1-3 arbetsdagar. Beställningar som läggs på helgen skickas normalt sätt på måndagen efter. Produkter som inte ligger i lager har vanligtvis en leveranstid på 3-7 arbetsdagar. Du får fri frakt på alla köp över 500 kronor och har alltid fria returer. 14 dagars öppet köp gäller.

Hos Blacksnow satsar man på kundservice så att du ska känna dig trygg med att handla på nätet. Du får alltid svar på ditt mail inom 12 timmar och mellan kl. 13.00-18.00 kan du komma i kontakt med Tobias eller Christian på telefon: 08 509 26 995. De har stor erfarenhet av skidåkning och skidutrustning och gör givetvis allt dem kan för att du ska få så bra svar som möjligt på dina frågor.

Blacksnow har eget nyhetsbrev där du får tillgång till exklusiva erbjudanden på produkter och förhandsbeställningar. Du kan även följa Blacksnow på Facebook.

Så använder du en rabattkod hos Black Snow

  1. Har du en rabattkod från Blacksnow så anger du den i kassan. Nedanför dina varor ser du ett fält för presentkortskoder. Du använder samma fält för din rabattkod.
  2. Skriv in din Blacksnow rabattkod i fältet och klicka sedan på "Lägg till".
  3. Kontrollera att du har fått din rabatt och gå sen vidare med ditt köp.